5ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής Λούτρινων Παιχνιδιών ΙΚΕΑ: Ελλάδα & Κύπρος ανάμεσα στους νικητές

O 5ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής Λούτρινων Παιχνιδιών ΙΚΕΑ ολοκληρώθηκε!

5ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής Λούτρινων Παιχνιδιών ΙΚΕΑ: Ελλάδα & Κύπρος ανάμεσα στους νικητές

Ένα εννιάχρονο αγόρι από την Ελλάδα και ένα εντεκάχρονο κορίτσι από την Κύπρο είναι ανάμεσα στους νικητές του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής Λούτρινων Παιχνιδιών, μέρος της καμπάνιας ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό, που διοργανώνεται από την ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS.

Για 5η συνεχή χρονιά, παιδιά από όλον τον κόσμο συμμετείχαν στο διαγωνισμό, ζωγραφίζοντας το παιχνίδι των ονείρων τους, με την ελπίδα να μεταμορφωθεί σε πραγματικό λούτρινο παιχνίδι. Φέτος, ανάμεσα σε 87.000 παιδικά έργα τέχνης, ο Θωμάς από την Ελλάδα και η Ριάνα από την Κύπρο, καθώς και άλλα 4 παιδιά θα δουν τις δημιουργίες τους να προστίθενται στη νέα συλλεκτική σειρά SAGOSKATT, το Φθινόπωρο του 2019.

Η σειρά SAGOSKATT είναι μία συλλεκτική σειρά λούτρινων παιχνιδιών που είναι σχεδιασμένη από παιδιά για παιδιά. Αποτελεί μέρος της καμπάνιας ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό, καθώς μέσα από αυτή τη σειρά, το ΙΚΕΑ Foundation θα ενισχύσει οικονομικά οργανισμούς που στηρίζουν την παιδική ανάπτυξη και εκμάθηση, τις ίσες ευκαιρίες στη συμμετοχή, τον αθλητισμό και φυσικά το παιχνίδι. Στην πραγματικότητα, τα παιδιά βοηθούν τα παιδιά.

Ο Bodil Fritjofsson, Υπεύθυνος Ανάπτυξης Προϊόντων στο Παιδικό IKEA, δήλωσε: «Όπως κάθε χρονιά, η απόφαση δεν είναι εύκολη, γιατί υπάρχουν τόσες υπέροχες, όμορφες και δημιουργικές ζωγραφιές! Για να επιλέξουμε, κοιτάμε βασικά πράγματα, όπως η μοναδικότητα της ζωγραφιάς, τι θα μπορούσε να προσφέρει το λούτρινο παιχνίδι και τι αντιπροσωπεύει για τα παιδιά, εάν είναι εφικτό να κατασκευαστεί. Έτσι καταλήγουμε σε μια δυνατή επιλογή σχεδίων που μαζί συνθέτουν μια υπεροχή συλλογή. Αυτό που ξεχώρισε φέτος, όπως και κάθε χρονιά ήταν η δημιουργικότητα, αφού υπήρχαν τόσες μοναδικά υπέροχες ζωγραφιές!»

Οι νικητές που ξεχώρισαν με τη φαντασία και τη μοναδικότητα των συμμετοχών τους και έλαβαν τα ακόλουθα θετικά σχόλια της κριτικής επιτροπής είναι οι :

1.Θωμάς, 9 χρονών, Ελλάδα

«Πιστεύουμε ότι αυτό το μπλε τερατάκι είναι απλά αξιολάτρευτο, σχεδόν μας φωνάζει – Γειά σου! Σε αγαπώ!»

2. Ριάνα, 11 χρονών, Κύπρος

«Αυτό το περίεργο ρομπότ είναι τόσο συναρπαστικό! Ένας υπέροχος συνδυασμός λούτρινου παιχνιδιού και τεχνολογίας με ένα φανταστικό τρόπο. Και ταυτόχρονα παραμένει τόσο φιλικό και έτοιμο για αγκαλιές»

3. Claudia, 6 χρονών, Κανάριες Νήσοι

«Αυτή η ψηλή, κίτρινη καμηλοπάρδαλη, με ουρά στα χρώματα του ουράνιου τόξου είναι τόσο συμπαθητική. Αυτό το λούτρινο παιχνίδι θα γίνει ένας καλός φίλος για πολλά παιδιά».

4. Darren Wing Hei, 5 χρονών, Χονγκ Κονγκ, Κίνα

«Νιώθεις ότι φέρνει το ουράνιο τόξο από τον ουρανό στη γη. Τρυφερό και μαλακό με ζεστές κάλτσες».

5. Noor, 7 χρονών, Ιορδανία

«Μεγάλα, αγαπησιάρικα μάτια και απαλά, χνουδωτά αυτιά. Αυτό το μικρό ποντίκι θα κάνει κάθε παιδί να χαμογελάσει με τα χαρούμενα μάτια του και το μπουκέτο με μπαλόνια».

6. Kilian, 9 χρονών, Γερμανία

« Ένα πολύ φιλικό και χαρούμενο λούτρινο τερατάκι που βγάζει τη ροζ γλωσσίτσα του έξω. Είναι πάντα έτοιμο για μία μεγάλη αγκαλιά!»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους νικητές, επισκεφτείτε το παρακάτω link: https://www.ikea.gr/home/ta-apotelesmata-tou-diagonismou-zografikis/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved