Δείτε τι κάνει σήμερα η τηλεοπτική Αλκυόνη από το «Τατουάζ» (pics)

Η τηλεοπτική Αλκυόνη θυμάται τις στιγμές που είχε με τους ανθρώπους που γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο Τατουάζ!

Δείτε τι κάνει σήμερα η τηλεοπτική Αλκυόνη από το «Τατουάζ» (pics)

H μικρή Αθηνά Τοντάντζε δεν συμμετέχει στο δεύτερο κύκλο της σειράς, όμως ακόμη οι φανατικοί τηλεθεατές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram της στέλνουν μηνύματα και τη ρωτούν αν κάποια στιγμή θα εμφανιστεί ξανά στα επεισόδια.

Η ίδια δεν έχει απαντήσει σε κάποιο από αυτά τα μηνύματα, όμως φαίνεται ότι τα γυρίσματα και η επαφή που είχε με τους ηθοποιούς της λείπουν και μάλιστα πολύ.

Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναπολεί τις στιγμές που περνούσε με τις Ελεονόρα Αντωνιάδου και Δανάη Παππά.

Πλέον η 11χρονη «ανιψιά» του Γιώργου Αγγελόπουλου έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και στο σχολείο της.

Στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι είχε δεχτεί bullying εξαιτίας όχι μόνο της καταγωγής της αλλά και της συμμετοχής της στη σειρά. «Στην αρχή δεν με έκαναν παρέα. Έκλαιγα, το έλεγα στην κυρία και της έλεγαν "δεν τη θέλουμε για παρέα". Με κορόιδευαν. Επειδή στο έργο παίζω το καλό κοριτσάκι, μου έλεγαν ότι στην κανονική μου ζωή δεν είμαι καλό κορίτσι, αλλά κακό και κακομαθημένο. Στενοχωριόμουν πολύ, αλλά τι να έκανα; Δεν γινόταν με το ζόρι να με κάνουν παρέα. Τα κορίτσια, όταν πήγαινα στην παρέα τους, με έδιωχναν ή έφευγαν αυτές».

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved