Το Τατουάζ: Μάθετε τα πάντα για τα δύο ζευγάρια της σειράς, που είναι μαζί και στη ζωή (pics)

Μαζί στο «Τατουάζ», μαζί και στη ζωή! Ο λόγος για δύο ζευγάρια της σειράς, τη Δανάη Παππά με τον Στέφανο Μιχαήλ και τον Χριστόφορο Βλαχάκη με την Αλεξάνδρα Κωνστάντε!

Το Τατουάζ: Μάθετε τα πάντα για τα δύο ζευγάρια της σειράς, που είναι μαζί και στη ζωή (pics)

Ο Χριστόφορος και η Αλεξάνδρα μπορεί να δείχνουν τον έρωτά τους ακόμα και στα social media με φωτογραφίες που δημοσιεύουν, όμως η Δανάη με τον Στέφανο προσπαθούν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους…

Οι πρωταγωνιστές της σειράς το «Τατουάζ», Δανάη και Στέφανος ζουν έναν παθιασμένο έρωτα που θέλουν να προστατέψουν και να κρατήσουν μακριά τόσο από τα αδιάκριτα βλέμματα όσο και από τα φώτα της δημοσιότητας. Κοντινά τους άτομα επιβεβαιώνουν αυτό τον έρωτα και κάνουν λόγο για ένα ταιριαστό ζευγάρι χαμηλών τόνων. Τον τελευταίο καιρό όμως οι εμφανίσεις τους στην Κύπρο, όπου γίνονται πολλά από τα γυρίσματα του Τατουάζ, έχουν αυξηθεί και οι δύο ηθοποιοί φαίνεται πως δεν μπορούν να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας, Secret! «Δεν είναι μόνο φίλοι» λένε άτομα που τους γνωρίζουν καλά, όμως κανείς από τους δύο δεν θέλει να προκαλέσει βγάζοντας τον δεσμό τους στην επιφάνεια και όταν τους ρωτούν αν είναι μαζί απαντούν αρνητικά.

Το άλλο αγαπημένο ζευγάρι, ο Χριστόφορος Βλαχάκης και η Αλεξάνδρα Κωνστάντε, η οποία αποχώρησε από τη σειρά πριν λίγο διάστημα μιας και είχε ένα δυστύχημα και τελείωσε ο ρόλος της, είναι μαζί αρκετό καιρό. Είναι ερωτευμένοι και το δείχνουν. Φωτογραφίες του Χριστόφορου και της Αλεξάνδρας από το καλοκαίρι του 2018 δείχνουν ότι είναι ένα ταιριαστό και ευτυχισμένο ζευγάρι.

Δείτε φωτογραφίες από τα δύο ζευγάρια του Τατουάζ, που είναι συνάδερφοι αλλά και σύντροφοι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved