Η πρώτη (αληθινή) φωτογραφία της Κιμ Καρντάσιαν με την κόρη της μετά τη γέννα!

Για δύο ολόκληρους μήνες και συγκεκριμένα από την ημέρα που γέννησε, η Κιμ Καρντάσιαν αρνούνταν να εμφανιστεί δημόσια με τη νεογέννητη κόρη της Νορθ Γουέστ, με τις φήμες βέβαια να οργιάζουν για τον τρόπο που θέλει η ίδια να χειριστεί τα media, ώστε να γίνεται συνεχής ντόρος γύρω από το όνομά της.

Η πρώτη (αληθινή) φωτογραφία της Κιμ Καρντάσιαν με την κόρη της μετά τη γέννα!

Όπως και να έχει όμως, πριν από λίγες μέρες, δημοσιεύτηκε στα αμερικανικά media η πρώτη παπαρατσική φωτογραφία μητέρας και κόρης καθώς επισκέπτονταν ένα ιατρικό κέντρο. Δεν επρόκειτο για κάποιο πρόβλημα υγείας που ενδεχομένως αντιμετώπιζε κάποιος από τους τρεις αλλά για επίσκεψη σε πρόσωπο του στενού τους περιβάλλοντος.

Μαζί με την Κιμ Καρντάσιαν, τη μικρή και τον ευτυχή πατέρα Κάνιε Γουέστ, ήταν και η νταντά που έχουν προσλάβει για να προσέχει τη μικρή. Φυσικά το μωρό ήταν καλά καλυμμένο μέσα στο πορτ μπεμπέ του ώστε να μην το φωτογραφίσει κανένας καθώς η Κιμ επιμένει στην αρχική της θέση, να μην εκθέσει δηλαδή την κόρη της σε τόσο μικρή ηλικία στα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν από λίγο καιρό είχαν δει τα φώτα της δημοσιότητας φωτογραφίες του μωρού, οι οποίες όμως, όπως σας είχε ενημερώσει το mothersblog.gr ήταν προϊόν photoshop με τις εικασίες για το πώς πραγματικά είναι το μωρό του ζευγαριού εξωτερικά να δίνουν και να παίρνουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved