Oscar party: Ιδέες για να ένα λαμπερό πάρτι για μικρούς και μεγάλους φίλους του σινεμά (pics)

Οργανώστε ένα μοναδικό πάρτι σε μια πολύ ξεχωριστή βραδιά.

Oscar party: Ιδέες για να ένα λαμπερό πάρτι για μικρούς και μεγάλους φίλους του σινεμά (pics)

Η βραδιά απονομής των Κινηματογραφικών Βραβείων Oscar είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να καλέσετε τους φίλους σας, μικρούς και μεγάλους, και να περάσετε λίγες ώρες παρακολουθώντας τους διάσημους κινηματογραφικούς αστέρες. Μην τυλιχτείτε απλώς σε μια κουβέρτα με τα ποπ κορν στο μπολ. Διαβάστε μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να διοργανώσετε ένα λαμπερό Oscar πάρτι και να είστε η πρωταγωνίστρια της βραδιάς:

Κόκκινο χαλί

Βάλτε αμέσως τους καλεσμένους σας στην ατμόσφαιρα της βραδιά στρώνοντας στην είσοδο ένα κόκκινο χαλί για να τους υποδεχθείτε. Δώστε στους την ευκαιρία να νιώσουν και εκείνοι για λίγο Stars του Hollywood. Χρησιμοποιήστε έναν κόκκινο διάδρομο ή ένα απλό κόκκινο ύφασμα για να ορίσετε τη διαδρομή προς την αίθουσα του πάρτι.

Επίσημο ένδυμα

Ζητήστε από τους καλεσμένους σας να βάλουν τα «καλά» τους, τα πιο επίσημα. Μπορείτε να τους ενθαρρύνετε να φορέσουν αξεσουάρ όπως καπέλα, γάντια, γυαλιά ηλίου και ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια εμφάνιση Hollywood.

Paparazzi

Ζητήστε από κάποιον ενήλικα να τραβάει φωτογραφίες καθώς τα παιδιά – οι καλεσμένοι σας- περπατούν στο κόκκινο χαλί.

Κινηματογραφική αίθουσα

Διακοσμήστε και αν είναι δυνατόν τοποθετήσετε τα έπιπλα στον χώρο του πάρτι με τρόπο που να θυμίζουν κινηματογραφική αίθουσα. Βάλτε τις καρέκλες σε σειρές, χρησιμοποιήστε έναν κινηματογραφικό προβολέα για να φωτίσετε το δωμάτιο, δημιουργήστε ένα κινηματογραφικό σκηνικό.

Fancy Food

Στρώστε τον μπουφέ του πάρτι με επίσημο και λαμπερό τρόπο: Σερβίρετε στους ενήλικες κοκτέιλ και finger foods, σαμπάνια και άλλα εκλεκτά αλμυρά και γλυκά εδέσματα σε φανταχτερά πιάτα και ποτήρια σαμπάνιας. Ανάλογα προσφέρετε και στα παιδιά νόστιμα σνακς, γλυκά και χυμούς και φυσικά μην ξεχάσετε να έχετε πολύ, πολύ pop corn.

Ταινία

Μέχρι να ξεκινήσει η προβολή των Βραβείων μπορείτε να απασχολήσετε τα παιδιά με μια προβολή μιας παιδικής ταινίας- που έχει τιμηθεί με βραβείο. Επειδή η βραδιά ξεκινάει αλλά και κρατάει ως πολύ αργά προνοήστε ειδικά για τα παιδιά να μετατρέψετε το Oscar πάρτι σε πιτζάμα πάρτι – αν αυτό χρειαστεί.

Δείτε στις φωτογραφίες ιδέες διακόσμησης και εδεσμάτων για το Osacr πάρτι σας.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #oscarparty, #oscarpartyideas

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved