Το Τατουάζ: H σχέση που έχει ο Ορφέας και ο «γιος» του έξω από τη σειρά (pics+vid)

Ποια η σχέση του δολοφόνου, Ορφέα που υποδύεται ο Νίκος Πολυδερόπουλος με τον «γιο» του, Χριστόφορο Βλαχάκη, έξω από τη σειρά;

Το Τατουάζ: H σχέση που έχει ο Ορφέας και ο «γιος» του έξω από τη σειρά (pics+vid)

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης έχει κάνει την εμφάνισή του στο Τατουάζ του Alpha και πραγματικά έχει εντυπωσιάσει με το ταλέντο του.

Πώς να μην εντυπωσιάσει άλλωστε, αφού προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια. Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο μας, ο Χριστόφορος Βλαχάκης ή αλλιώς Christofer Vee όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, είναι ο γιος της Κατερίνας Τοπάζη και του Χρήστου Δάντη.

Αν και ο ίδιος ασχολείται με τη μουσική, τον κέρδισε και η υποκριτική.

Ο ρόλος του στο Τατουάζ

Ο Χριστόφορος υποδύεται τον γιο του Ορφέα. Του serial killer της σειράς, ρόλο που ενσαρκώνει ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος.

Ποια η σχέση του με τον Νίκο Πολυδερόπουλο έξω από τη σειρά;

Οι δυο τους φαίνεται να έχουν μια άριστη σχέση εκτός σειράς και έχουν γίνει φίλοι. Μάλιστα, ο Χριστόφορος σε συνέντευξή του στο 7ΜΕΡΕΣ TV είχε αναφέρει: τον βλέπει σαν αδερφό του, πως τον συμβουλεύει και πως συζητούν αρκετά πράγματα μόλις βρουν χρόνο.

Ακόμη στο Τατουάζ δεν τους έχουμε δει μαζί και ούτε πρόκειται να τους δούμε και αυτή την εβδομάδα (20/2-22/2). Η μοναδική αποκάλυψη που θα γίνει, είναι από την πλευρά του Ορφέα. Ο Ορφέας εξομολογείται στον Μάνο πως έχει έναν γιο και σκοπός του είναι να τον σκοτώσει.

Ποια συμβουλή του Πολυδερόπουλου κράτησε ο Χριστόφορος;

Ο Χριστόφορος μπορεί να έχει εμπειρία επάνω στη μουσική, όμως στην υποκριτική έχει ακόμη δρόμο να κάνει. Μάλιστα, απορροφά σαν σφουγγάρι όλες τις συμβουλές που του δίνουν οι ηθοποιοί και περισσότερο ο Νίκος Πολυδερόπουλος, που τον νιώθει σαν αδερφό του.

«Κάναμε μια σκηνή με τον Νίκο όπου έπρεπε να συγκινηθώ. Όταν έπειτα μπήκαμε μαζί στο αυτοκίνητο για να πάμε σε μια άλλη τοποθεσία για γύρισμα, μου είπε: "Χριστόφορε, επειδή σε είδα πριν που προσπάθησες να συγκινηθείς, πρέπει να κρατήσεις την υποκριτική μακριά από την πραγματικότητα. Μην αφήσεις αυτά τα συναισθήματα που νιώθεις όσο είσαι στο ρόλο να σε επηρεάσουν στην πραγματική σου ζωή, γιατί θα πάθεις ζημιά". Πολύ χρήσιμη συμβουλή και ειδικά λόγω της ηλικίας μου, όπου προφανώς επηρεάζομαι πιο εύκολα», ανέφερε στο 7ΜΕΡΕΣ ΤV.

Δείτε φωτογραφίες του «πατέρα» και «γιου» στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved