Αναπαριστά εμφανίσεις γνωστών celebrities με ρούχα που φτιάχνει από τρόφιμα - Δείτε τις (vid)

Δείτε πώς αναπαριστά τις εμφανίσεις διάσημων ένα 23χρονο κορίτσι.

Αναπαριστά εμφανίσεις γνωστών celebrities με ρούχα που φτιάχνει από τρόφιμα - Δείτε τις (vid)

Η Benjaphorn Sine Chetsadakan από την Ταϊλάνδη κατάφερε με τις πρωτότυπες δημιουργίες της να απασχολήσει τα ξένα μέσα.

Αφορμή στάθηκε ένα φόρεμα από κράκερ γαρίδας που είχε φτιάξει αναπαριστώντας την εμφάνιση της ηθοποιού Choompoo Araya στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών.

Πολύ σύντομα, η φωτογραφία με την αναπαράσταση έγινε viral και η 23χρονη, σήμερα,Benjaphorn Sine Chetsadakan αποφάσισε να συνεχίσει και με άλλες εμφανίσεις διάσημων χρησιμοποιώντας ως υλικά από μαρούλια, πατατάκια και καυτερές πιπεριές έως πατάτες baby!

«Μου αρέσει το ντύσιμο και το φαγητό. Ετσι, τα συνδυάζω. Δεν βαριέμαι ποτέ να δημιουργώ outfits σε αυτό το στυλ, γιατί απλά λατρεύω να το κάνω», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Coconuts Bangkok.

Η Benjaphorn είναι ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος ρούχων για γυναίκες plus-size. «Ήθελα να αποτελέσω έμπνευση για τις γυναίκες που έχουν κάποια κιλά παραπάνω. Ήθελα τα ρούχα να είναι όμορφα και όταν τα φορούν να νιώθουν μοναδικές».

Όπως εξομολογήθηκε δεν περίμενε ποτέ ότι οι αναπαραστάσεις ρούχων με φρούτα θα είχαν τόσο μεγάλη απήχηση. Και μπορεί αυτό να την άγχωσε προσωρινά, όμως, στη συνέχεια το είδε ως πρόκληση.

Δείτε τις πρωτότυπες δημιουργίες της στη gallery που ακολουθεί.

Photo: Benjaphorn “Sine” Chetsadakan

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved