Μαμά ταξιδεύει μαζί με την ενός έτους κόρη της και μας προτείνει να κάνουμε το ίδιο (pics)

Η Mari Henud ζει στην Ελβετία με τον σύζυγό της και της σχεδόν ενός έτους κόρη τους, Chloe. Οι τρεις τους έχουν κάνει ήδη πολλά ταξίδια και οι δύο γονείς ανακαλύπτουν τον κόσμο από την αρχή μέσα από τα μάτια της μικρής τους κόρης.

Μαμά ταξιδεύει μαζί με την ενός έτους κόρη της και μας προτείνει να κάνουμε το ίδιο (pics)

«Για μερικούς ανθρώπους η ζωή σταματάει μετά από ένα παιδί και όλα μετά από αυτό το γεγονός περιστρέφονται γύρω από το μωρό. Δεν επικρίνω αυτήν την προσέγγιση, αλλά εγώ και ο άντρας μου επιλέξαμε να το κάνουμε διαφορετικά. Προσπαθούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε ό, τι αγαπάμε, παρά όλα τα επιπλέον που συνεπάγεται να ταξιδεύεις με ένα μωρό, όλα όσα πρέπει να μεταφέρεις αλλά και τις αργές ταχύτητες με τις οποίες θα πρέπει να κινείσαι. Φυσικά, μέσα από όλα αυτά μάθαμε να ακούμε τις ανάγκες της Chloe και να δεχθούμε ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αλλά όχι απαραίτητα βαρετά!

Η Chloe ξεκίνησε το 2019 με 10 πτήσεις και μερικά οδικά ταξίδια. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τους ρυθμούς με τους οποίους ταξιδεύαμε και πριν τη γέννησή της. Πρέπει να πω ότι είναι μια πρόκληση να ταξιδεύεις μαζί με την Chloe, ειδικά το να κάνεις οδικά ταξίδια δεδομένου ότι μισεί το κάθισμα του αυτοκινήτου. Έτσι πριν φύγουμε από το σπίτι φροντίζουμε να έχουμε μια λίστα με τραγούδια που της αρέσουν, παιχνίδια, snacks και να κάνουμε συχνά διαλείμματα!

Η αγαπημένη συνήθεια της Chloe είναι το να παρακολουθεί τα πουλιά στη λίμνη. Πόσο ευχάριστο είναι να εξερευνούμε τον κόσμο, τη ζωή μαζί της. Μαθαίνουμε ότι η ζωή είναι πιο αστεία απ’ ότι μέχρι τώρα νομίζαμε, πιο ευχάριστη και διασκεδαστική. Σε ευχαριστούμε Chloe που επέλεξες εμάς για να ζήσουμε αυτό το υπέροχο ταξίδι».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved