Παιδικό καρναβάλι στο Μετς

Το Παιδικό Καρναβάλι του Μετς επιστρέφει για τέταρτη χρονιά με την υποστήριξη του προγράμματος Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων και του εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου ‘’Αρδηττός’’ το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, στις 12.30.

Παιδικό καρναβάλι στο Μετς

Τα παιδιά θα παρελάσουν στα γραφικά στενά μαζί με τους συνοδούς τους, ενώ παράλληλες δράσεις με δημιουργικά εργαστήρια κατασκευής μασκών και στολών αλλά και παιδική batucada θα πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο τα Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου. Η παρέλαση θα ξεκινήσει από τον πεζόδρομο της Χαρβούρη και θα καταλήξει στο προαύλιο του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, όπου θα ακολουθήσει party.

Το «Παιδικό Καρναβάλι του Μετς» υπόσχεται να δώσει φωνή, χρώμα και μοναδική καρναβαλική διάθεση στα γραφικά στενά του Μετς! Τη φαντασμαγορική γιορτή πραγματοποιεί για τέταρτη χρονιά το Psarokokalo creative studio, σε συνεργασία με τον εξωραϊστικό, πολιτιστικό & αθλητικό σύλλογο Αρδηττό και το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων.

Τη διοργάνωση του παιδικού καρναβαλιού προετοιμάζουν πυρετωδώς παιδιά και γονείς που συμμετέχουν σε εικαστικά εργαστήρια, τα σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου για την κατασκευή αρμάτων και στολών καθώς και στις πρόβες της ορχήστρας βραζιλιάνικων κρουστών από την ομάδα Batuca. Τα εργαστήρια υλοποιούνται στο 13ο Δημοτικό Σχολείο στο πλαίσιο του προγράμματος Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων με ελεύθερη είσοδο και προεγγραφή στην ιστοσελίδα www.athensopenschools.gr.

Το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων, το οποίο υλοποιείται με ιδρυτικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και υποστηρικτή δράσεων το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, έχει μετατρέψει τα σχολικά κτήρια σε χώρο δημιουργίας για όλους αφού διατηρεί ανοιχτά τα σχολεία τα απογεύματα και τα σαββατοκύριακα με ελεύθερη πρόσβαση στο προαύλιο και δωρεάν δράσεις για όλες τις ηλικίες.

Το «Παιδικό Καρναβάλι του Μετς» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου, ώρες 11.30 π.μ.-16.00 μ.μ. και τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα. Η παρέλαση θα ξεκινήσει από τον πεζόδρομο της Χαρβούρη και θα καταλήξει στο προαύλιο του 13ου Δημοτικού Ανοιχτού Σχολείου Αθηνών όπου θα ακολουθήσει μεγάλο Party.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΟΥ: 13ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Στίλπωνος 38)
ΠΟΤΕ: 2 Μαρτίου 2019
ΩΡΕΣ: 11.30 – 16.00

ΤΙ: Η γιορτή ξεκινάει με την Παρέλαση στις 11.30 βραζιλιάνικων κρουστών και αρμάτων & καταλήγει στο 13ο Δημοτικό Σχολείο για ένα μοναδικό Party με μουσική, χορό, παιχνίδια, φαγητό

Μείνε ενημερωμένος!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

*Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η γιορτή θα μετατεθεί για το επόμενο Σάββατο.
Όλα τα νέα και οι δράσεις του προγράμματος Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων, είναι εδώ: www.athensopenschools.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved