Η πεντάχρονη κόρη της Kim έχει αγόρι; Γιατί τόσος χαμός στο διαδίκτυο; (pics)

To internet εδώ και λίγες μέρες έχει τρελαθεί μετά τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο επτάχρονος στο προφίλ του και τα έχει βάλει με την Kim και τον Kanye καθώς πιστεύουν ότι η πεντάχρονη North έχει... αγόρι!

Η πεντάχρονη κόρη της Kim έχει αγόρι; Γιατί τόσος χαμός στο διαδίκτυο; (pics)

Μα τι στο καλό;

Οι περισσότεροι από εμάς σίγουρα έχουμε ζήσει κάποιον πλατωνικό έρωτα στο νηπιαγωγείο σωστά; Θέλαμε να καθόμαστε κοντά τους, κάναμε μικρά ασήμαντα δωράκια και πολύ πιθανόν να παίζαμε κυνηγητό στο προαύλιο του σχολείου.

Στην περίπτωση της North West όμως όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν. Ο πιτσιρικάς έχει δικό του λογαριασμό Instagram που διαχειρίζονται οι γονείς του και δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινοτητά του με την οικογένεια West αλλά και άλλες διασημότητες τα τελευταία δύο χρόνια. Αντί για μια καραμέλα λοιπόν, κάνει δώρο στη North κοσμήματα Tiffany και αντί να την αποκαλεί κολλητή του φίλη, την ονομάζει «Boo»!

Ο μικρός ονομάζεται Caiden Mills και είναι ένας μικρός τραγουδιστής. Το single του ονομάζεται «Dream About Nicky» και είναι ένα τραγούδι αφιερωμένο στη Nicky Minaj.

«Babygirl θα σε δω σύντομα!»

caiden817 51047055 392211854875482 5521446625136553474 n

Πρόσφατα ο Caiden δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες με την North, τον Saint και την μαμά Kim, ενώ με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το εφτάχρονο αγόρι αγόρασε στη North, ένα δώρο Tiffany & Co σχολιάζοντας: «Νorthie, Babygirl θα σε δω σύντομα!».

«Υπάρχει κάτι περίεργο σε αυτή τη ρομαντική διάθεση που έχουν αυτά τα δυο μικρά παιδιά, ειδικά όταν δημοσιεύεται στο Instagram!», έγραψαν κάποιοι χρήστες στο διαδίκτυο.

Όλα γίνονται για τους followers!

Σίγουρα οι γονείς του Caiden ξέρουν καλά να παίζουν το παιχνίδι της δημοσιότητας. Όλοι λένε ότι ο μικρός είναι «άφωνος» και πως δεν έχει καμία πιθανότητα να εξελιχθεί στο μέλλον ως τραγουδιστής. Προφανώς, όλη αυτή η έκθεση και οι φωτογραφίες με την οικογένεια Kardashian έχουν ως μόνο σκοπό τη διαφήμιση του μικρού και τίποτε περισσότερο. Το μόνο που θέλουν είναι απλά να αυξηθούν οι followers του!

Μα καλά, η Kim αφήνει την κόρη της να εκτίθεται για να ανεβάσει τα likes και τη δημοτικότητα κάποιου ξένου;

caiden817 44236608 2284261908472731 3063082670741949407 n

Λέγεται, ότι ο Caiden είναι κατά κάποιο τρόπο «παρένθετος ξάδερφος» της North και φυσικά αυτοί οι δύο είναι μόνο φίλοι και τίποτε περισσότερο. Αυτός είναι και ο λόγος που ο μικρός (δηλαδή οι γονείς του) δημοσιεύουν φωτογραφίες με την οικογένεια και τα παιδιά της Kim. Η Kim τον συμπαθεί και δεν την ενοχλεί καθόλου που η κόρη της εμφανίζεται σε κάποιες από τις φωτογραφίες του!

Δείτε στη gallery που ακολουθεί, τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο Caiden, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved