Γιώργος Μαζωνάκης: Όλα όσα τραβάει από τη βαφτιστήρα του (pics)

Μπορεί η πατρότητα να μην του έχει χτυπήσει ακόμη την πόρτα, όμως έχει σαν κόρη του, τη βαφτιστήρα του που στην κυριολεξία τον τρελαίνει με τα καμώματά της!

Γιώργος Μαζωνάκης: Όλα όσα τραβάει από τη βαφτιστήρα του (pics)

Καμώματα που πολλές φορές ο ίδιος δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όλο περηφάνια.

Η μικρούλα ονομάζεται Ειριάνα και είναι 6 χρονών και για τον Γιώργο Μαζωνάκη ο ρόλος του νονού, «είναι η μεγαλύτερη τιμή που του έχει δοθεί και ο πιο σοβαρός ρόλος στην μέχρι τώρα ζωή του», όπως έχει άλλωστε και ο ίδιος αναφέρει στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με την Ειριάνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πριν μερικά χρόνια.

Η σχέση του νονού με το βαφτιστήρι του είναι μια σχέση που ξεκινά από μια βάση πνευματικότητας και προχωρά! Μια τέτοια σχέση είναι και εκείνη που έχει ο γνωστός τραγουδιστής με τη βαφτιστήρα του!

Ο ίδιος δεν δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες με την αγαπημένη του Ειριάνα, όταν όμως το κάνει στην κυριολεξία τρελαίνει τους θαυμαστές του. Όπως πρόσφατα όταν δημοσίευσε φωτογραφία που τον δείχνει να ψωνίζει μαζί της σχολιάζοντας: «Γενιές με άποψη. Στη γενιά μου το styling ήταν στη δικαιοδοσία άλλοτε της μαμάς και άλλοτε της νονάς. Πλέον τα παιδιά έχουν τη δική τους απόλυτη άποψη. Υπομονή νονέ».

Όπως μπορείτε να δείτε και στη gallery που ακολουθεί, ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι περήφανος που έχει γίνει νονός και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να είναι χαρούμενη η βαφτιστήρα του.

Δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω πόσο υπέροχη είναι η σχέση τους!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved