Δέσποινα Καμπούρη: Η ζωή της με την 2η κόρη της Χριστίνα μέσα από φωτογραφίες (pics&vid)

Η μικρή Χριστίνα γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 2016, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή ευτυχία της Δέσποινας Καμπούρη.

Δέσποινα Καμπούρη: Η ζωή της με την 2η κόρη της Χριστίνα μέσα από φωτογραφίες (pics&vid)

Η Δέσποινα Καμπούρη εισήχθη το πρωί της Κυριακής (26/6/16) στη μαιευτική γυναικολογική κλινική ΡΕΑ και στις 14.30 γέννησε με τη βοήθεια του γυναικολόγου της, τη δεύτερη κορούλα της, βάρους 3,150 kg.

Το «Δεσποινοχριστινάκι» γεννήθηκε ξαφνικά όπως έχει γράψει αρκετές φορές στο blog που διατηρεί στο Mothersblog και σε αρκετές συνεντεύξεις της τηλεοπτικά. «Φτάσαμε στο μαιευτήριο και ήταν όλα τόσο ήρεμα και γαλήνια στον όροφο του χειρουργείου. Ήταν Κυριακή και δεν υπήρχαν προγραμματισμένα χειρουργεία. Σκεφτόμουν το άγχος που θα μου προκαλούσε το επόμενο πρωινό της Δευτέρας, μέρα και ώρα αιχμής για ένα μαιευτήριο και όλους τους συγγενείς που θα περίμεναν υπομονετικά έξω από την αίθουσα και ένιωσα ένα επιπρόσθετο άγχος από αυτό που μου προκαλούσε η ιδέα της ίδιας της επέμβασης. Παρακάλεσα τον γιατρό μου να γεννήσω εκείνη τη στιγμή. Απροειδοποίητα χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα. Εκείνος δέχτηκε και μέσα σε λίγα λεπτά είχα την πεταλούδα στη φλέβα μου και περίμενα στωικά μαζί με τον Βαγγέλη στην αίθουσα αναμονής για να μπω στο χειρουργείο και να κάνω επισκληρίδιο.»

Το μικρό της κοριτσάκι μπήκε σαν σίφουνας στη ζωή της Δέσποινας, του Βαγγέλη και της Έλενας και την γέμισε με χαρά και ευτυχία. Η αγάπη τους πολλαπλασιάστηκε και έγινε μεγαλύτερη!

Το rainbow κοριτσάκι της Δέσποινας Καμπούρη

xristina tarasiadi despina kampouri 7

Για όσους δεν το γνωρίζετε, rainbow ή αλλιώς μωρό ουράνιου τόξου ονομάζεται το παιδί που έρχεται μετά από μια αποβολή. Έτσι όπως έρχεται και το ουράνιο τόξο μετά από μια καταιγίδα.

Η διευθύντρια του Queen.gr τον Νοέμβριο του 2016 αποκάλυψε ότι πριν αποκτήσει τη Χριστίνα, έζησε μια αποβολή. Μπορεί η ίδια να έχει δύο παιδιά αλλά έχει υπάρξει έγκυος τρεις φορές. «Η εικόνα του εμβρύου στο μόνιτορ με έκανε να απορήσω. Το σχήμα του ήταν περίεργο. Δεν έμοιαζε με αυτά που ξέρουμε. «Κάτι δεν πάει καλά γιατρέ. Το βλέπω!». Ο Βαγγέλης μου έσφιξε το χέρι. Υπήρχε μία βασανιστική σιωπή μέσα στο δωμάτιο. Δεν μιλούσε κανείς. "Θα ακούσουμε την καρδιά;", επέμενα. Κανένας ήχος, καμία απόκριση. Μόνο σιωπή. "Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρούμε το κορίτσι". Τα λόγια του εμβρυολόγου έσπασαν την ενοχλητική ησυχία. "Δυστυχώς κυρία Καμπούρη. Δεν υπάρχει καρδιακός παλμός...".
Το δωμάτιο άδειασε μαγικά. Δεν έμεινε κανείς μέσα. Μόνο ο Βαγγέλης κι εγώ. Και θλίψη. Απέραντη θλίψη. Δεν βγήκε λέξη από το στόμα μας. Μόνο αγκαλιαστήκαμε», έγραψε στο άρθρο που αποκάλυπτε όλα όσα πέρασε, με αφορμή την τότε αποβολή που είχε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Το αδερφάκι που ζητούσε η Έλενα

xristina tarasiadi despina kampouri 5

«Μαμά! Εγώ την παρήγγειλα!», έλεγε στη Δέσποινα η μεγαλύτερη κόρη της και από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι με το μωρό, η Έλενα έγινε υπερπροστατευτική και δοτική απέναντι στην αδερφή της. Βοηθούσε στη φροντίδα της και ζητούσε συνέχεια από τη μαμά της να τα κάνει όλα εκείνη. Το ίδιο ισχύει ακόμη και σήμερα. Ως μεγάλη αδερφή, προσέχει και φροντίζει τη Χριστίνα.

Η ζωή με τη Χριστίνα στο σπίτι

Η Χριστίνα μπήκε σαν «σίφουνας» στη ζωή τους και συνεχίζει να τα σαρώνει όλα στο περάσμά της. Σε αντίθεση με την Έλενα, τη μεγαλύτερη κόρη της Δέσποινας, η Χριστίνα έχει έντονη προσωπικότητα, κάνει αστεία, κάνει καμώματα και γενικότερα τρελαίνει όσους τη γνωρίζουν.

Η Δέσποινα συχνά και με κάθε επίτευγμά ή σκανταλιά της μικρής, δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κρύβοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, καθώς δεν θέλει να εκτίθεται στη δημοσιότητα.

Εμείς μπήκαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και βρήκαμε τις ωραιότερες φωτογραφίες της μικρής Χριστίνας. Δείτε τες και εσείς στη gallery που ακολουθεί και δείτε στη συνέχεια το βίντεο που μιλά για την καθημερινότητα με τις κόρες της και τον σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved