Μητέρα μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία του να μεγαλώνεις δίδυμα παιδιά (pics)

Η Michele Lovetri είναι μητέρα δύο δίδυμων αγοριών και δεν ξέρει πώς να είναι κάτι άλλο…

Μητέρα μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία του να μεγαλώνεις δίδυμα παιδιά (pics)

«Η έξοδος από το σπίτι με τα δίδυμα δεν είναι καθόλου χαοτική. Η προετοιμασία είναι! Αυτή τη στιγμή ετοιμάζω πάνες- σε διαφορετικό μέγεθος-, σνακ για όλη την ημέρα. Βιβλία για το αυτοκίνητο – ο καθένας θέλει το δικό του και όλα τα απαραίτητα που χρειαζόμαστε: απολυμαντικό χεριών, μαντηλάκια, φάρμακα για την αλλεργία, φάρμακα για την γρίπη… όλα όσα χρειαζόμαστε για διακοπές μιας εβδομάδας ενώ απλώς πάμε μια βόλτα στα μαγαζιά!

Ποτέ δεν είχα σκεφτεί στη ζωή μου ότι θα έκανα δίδυμα. Έχω παντρευτεί έναν άνδρα που έχει δίδυμο αδελφό. Τα αγόρια μου θα μάθουν τόσα πολλά από αυτούς τους δύο. Ο δεσμός μεταξύ των διδύμων είναι τόσο διαφορετικός, μοναδικός και είμαι ευγνώμων που τα παιδιά μου έχουν αυτό το πρότυπο. Είσαι συνδεδεμένος με κάποιου άλλου την καρδιά από την αρχή. Μεγαλώνετε μαζί από μικροσκοπικά κύτταρα και έχετε πάντα έναν «συνένοχο στο έγκλημα»!

Τα αγόρια μου πάντα ψάχνουν ο ένας τον άλλον αν δεν είναι κοντά. Στον παιδίατρο πάντα παίρνουν και ένα δεύτερο αυτοκόλλητο για τον αδερφό τους. Οι φόβοι τους είναι κοινοί. Ο ένας είναι η ασφάλεια του άλλου.

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα κάνω δίδυμα, αλλά τώρα πια δεν ξέρω πώς είναι να ζεις με άλλον τρόπο. Πολλοί με ρωτάνε «Πώς τα καταφέρνετε με τα δίδυμα;». Τους κοιτάζω και σκέφτομαι πως κανείς μας δεν ξέρει πώς θα τα καταφέρει είτε έχει ένα, είτε δύο, είτε δίδυμα, είτε τρίδυμα παιδιά. Απλώς ξυπνάς κάθε μέρα και τα καταφέρνεις!»

Δείτε φωτογραφίες της Michel και της οικογένειάς της στην gallery.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved