Κορινθίου-Αϊβάζης: 15+1 φωτογραφίες της κόρης τους & ο λόγος που έδειξαν το πρόσωπό της (pics&vid)

Όλα αυτά τα χρόνια δεν δημοσίευσαν ούτε μία φωτογραφία της μικρής Ισμήνης, δείχνοντας το πρόσωπό της!

Κορινθίου-Αϊβάζης: 15+1 φωτογραφίες της κόρης τους & ο λόγος που έδειξαν το πρόσωπό της (pics&vid)

Η Ισμήνη είναι πλέον 11 χρονών και έχει λόγο σε πολλά πράγματα που την αφορούν. Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι γονείς της στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Δεν είναι πια μικρό κοριτσάκι. Είναι τόσο μεγάλη όσο για να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει με το διαδίκτυο. Αυτό το αποκάλυψε η ίδια η Μαρία Κορινθίου τον Ιούνιο που μας πέρασε και με αφορμή την εκπομπή Νίκου Κοκλώνη Celebrity travel.

Η ίδια τότε είχε αποκαλύψει στο περιοδικό Tv Kous Kous το λόγο που πήρε την απόφαση να εμφανίσει την κόρη της στη συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή.

«Αυτό είναι μία τεράστια συζήτηση. Όταν ήρθε η Ισμήνη στον κόσμο, είχαμε αποφασίσει με τον Γιάννη ότι θα την προστατέψουμε. Όταν άρχιζε να καταλαβαίνει, την ενοχλούσαν οι φωτογραφίες, ο κόσμος που την περιτριγύριζε και δεν τους ήξερε, οπότε ρητά συνεχίσαμε να την προστατεύουμε. Όλο αυτό κρατήθηκε μέχρι πρότινος, φαντάσου ότι την προστατεύουμε τόσο που δεν βλέπει δουλειές ούτε δικές μου ούτε του Γιάννη, δεν διαβάζει συνεντεύξεις μας. Το παιδί, όμως, μεγάλωσε και από πέρσι ξεκίνησε να βλέπει τηλεόραση. Σιγά σιγά, λοιπόν, άρχισε να μας λέει "γιατί να κρύβομαι;", "γιατί να βγαίνω θολή;", "γιατί ντρέπεστε;". Μας χτύπαγαν καμπανάκια και δεν θέλαμε να νιώθουμε ότι όλο αυτό είναι μορφή απόρριψης. Οπότε, με ιδιαίτερη συζήτηση της εξηγήσαμε τους λόγους που είχαμε αυτή τη στάση. Φέτος, όμως μας το έλεγε πολύ έντονα, την ενοχλούσε, οπότε, όταν μας έκαναν την πρόταση για την εκπομπή του ΑΝΤ1, της δείξαμε πλάνα και της είπαμε ότι θα πάμε στο Μαρόκο για τα γυρίσματα. Μας είπε ότι θα έρθει μόνο αν φανεί. Κι έτσι φάνηκε».

Αν και έκανε το ντεμπούτο της στο Celebrity travel, τόσο η Μαρία Κορινθίου όσο και ο Γιάννης Αϊβάζης, συνεχίζουν να μην εκθέτουν την κόρη τους στα social media.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις 16 καλύτερες φωτογραφίες της μικρής Ισμήνης που βρήκαμε στο λογαριασμό της Μαρίας Κορινθίου και δείτε τη στο μικρό απόσπασμα που ακολουθεί, από την εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved