Εύη Φραγκάκη: Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση με την Ελένη και άγνωστες πτυχές της ζωής της (pics &vid)

Η Εύη Φραγκάκη έκανε δυναμικό τηλεοπτικό comeback στην "Ελένη" στον ALPHA και πέρασε από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία!

Εύη Φραγκάκη: Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση με την Ελένη και άγνωστες πτυχές της ζωής της (pics &vid)

Η Εύη ενσωματώθηκε γρήγορα στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη και απέδειξε περίτρανα ότι μπορεί να τα καταφέρει και στην… ψυχαγωγία!

Είναι μία άριστη δημοσιογράφος, υπέροχη μαμά και φυσικά μία πανέμορφη γυναίκα!

Η δημοσιογράφος έχει μία αδερφή, τη Μαρία που έχουν 3,5 χρόνια διαφορά και μοιάζουν πολύ. Η Εύη είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της για τη σχέση τους στο περιοδικό People: "Είμαστε από τα τυχερά αδέλφια, υπό την έννοια πως δεν είναι όλα τα αδέλφια που γνωρίζω και φιλαράκια. Ήμασταν πάντα περισσότερο συμμαχικές δυνάμεις, παρά σε κόντρα. Εννοείται πως έχουμε κάνει πολλούς καβγάδες ως παιδιά, ως έφηβες ή ακόμα και τώρα, όμως η σχέση μας είναι τόσο βαθιά και ουσιαστική, που με τεράστια άνεση μιλάμε το επόμενο πεντάλεπτο σαν να μην έχει προηγηθεί απολύτως τίποτα. Είναι η πιο υγιής σχέση που θα μπορούσα να έχω, διότι είναι αυθόρμητη και αναγκαία".

Η Εύη Φραγκάκη έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Σταύρο με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κοτταρίδη. Η Εύη και ο Δημήτρης ήταν παντρεμένοι τρία χρόνια και στη συνέχεια τράβηξαν χωριστούς δρόμους, όμως πια έχουν άριστες σχέσεις για τον μονάκριβο γιο τους. «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στον χωρισμό τους. Με τον καιρό φάνηκε ότι δεν μπορούσαν να τα βρουν. Τα προβλήματα επικοινωνίας και οι διαφορετικοί χαρακτήρες τους ήταν τελικά οι αιτίες» είχε αναφέρει πρόσωπο από το περιβάλλον τους σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η Εύη σε παλιότερη συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν θα ήθελε ο γιος της να ακολουθήσει το επάγγελμα των γονιών του: «Με μεγάλη μου χαρά! Δεν καταδικάζω τον δικό μας χώρο ως τον μόνο δύσκολο χώρο επαγγελματικά. Αν αυτό είναι ο τομέας με τον οποίο θα θέλει να ασχοληθεί, θα του περιγράψω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, χωρίς να υπερβάλλω υπέρ ή εναντίον, ώστε τελικά η απόφαση να είναι αποκλειστικά και μόνο δική του».

Ερωτώμενη αν κατάφερε να μην λείπει στο παιδί της λόγω δουλειάς, η δημοσιογράφος είχε πει στη real: «Νομίζω όχι, εξ ου και το ενοχικό μου σύνδρομο, που με μεγάλη προσπάθεια κατάφερα να μειώσω απέναντί του. Το παιδί χρειάζεται να είναι με τη μητέρα του τα πρώτα χρόνια της ζωής του, ει δυνατόν, συνεχώς. Γνωρίζω ότι λείπω στο παιδί μου, μου το λέει, μου το δείχνει, όπως λείπει και σε εμένα πολύ. Προσπαθώ, όμως, αληθινά να είμαι κοντά του, είτε να τον έχω στην αγκαλιά μου, είτε να τον καμαρώνω σε κάθε του δραστηριότητα».

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με την Εύη Φραγκάκη από την καθημερινότητά της και σπάνιο βίντεο από τη συνάντησή της με την Ελένη το 2010!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved