Το τατουάζ: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον «Τόνι Νίβεν», τον γιο της Μαργκώς! (pics &vid)

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης πρωταγωνιστεί στη σειρά το Τατουάζ και υποδύεται τον γοητευτικό εφοπλιστή Τόνυ Νίβεν, ο οποίος είναι ερωτευμένος με την αστυνόμο Τατιάνα Δαμιανού!

Το τατουάζ: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον «Τόνι Νίβεν», τον γιο της Μαργκώς! (pics &vid)

Ο Μιχάλης είναι 32χρονών και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης». Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 2015 στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, στη κωμική σειρά «Μάλιστα Σέφ». Το 2016 συμμετείχε και στην τηλεοπτική παραγωγή του ΑΝΤ1 Κύπρου, «Δίδυμα Φεγγάρια» σε σενάριο Βάνας Δημητρίου.
Συμμετείχε σε δύο επεισόδια στην τηλεοπτική σειρά «10η Εντολή».

Την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική την πήρε τρεις μήνες πριν τελειώσει την στρατιωτική του θητεία. Πριν εργαζόταν ως μπάρμαν. Σύμφωνα με δηλώσεις του όταν ήταν φαντάρος διάβαζε πολλά βιβλία και φανταζόταν πως οι ήρωες μπορούν να ζωντανεύουν στο σανίδι ή στο φιλμ. Οι γονείς του, αν και δεν είχαν καμία σχέση με τον χώρο των παρότρυναν και ήταν δίπλα του σε όλα.

Τα παιδικά χρόνια του Μιχάλη Λεβεντογιάννη:

Είχες χαρούμενα παιδικά χρόνια;
Ναι. Μεγάλωσα στον Βοτανικό, με τους γονείς μου και τον αδελφό μου, Δημήτρη, που είναι δύο χρόνια μικρότερος και είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Πρόλαβα τον Βοτανικό όπου ήταν μόνο το «Mamacas» και οι τσιγγάνοι – μέχρι τα 13 μου, αυτή ήταν η εικόνα. Εκεί όπου σήμερα είναι η πλατεία με το μετρό του Κεραμεικού, ήταν η παιδική χαρά που έπαιζα. Ακόμα και εκεί που σήμερα είναι πολλά μπαρ, τότε ήταν εγκαταλειμμένα σπίτια με στέρνες. Την έχω συνηθίσει πλέον τη σημερινή κατάσταση, αλλά αν με ρωτήσεις ποια εικόνα προτιμώ, θα σου έλεγα την πρώτη, αν και τότε περιμέναμε πώς και πώς την εξέλιξη…

Ήσουν καλός μαθητής;
Όχι, δεν ήμουν. Αν και μου άρεσε η έκθεση και η ιστορία… Έδωσα Πανελλήνιες, αλλά δεν έκανα μηχανογραφικό, γιατί είχα αποφασίσει να σπουδάσω μάρκετινγκ, σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο. Αποφοιτώντας, ξεκίνησα να δουλεύω σε εταιρίες μάρκετινγκ, αλλά η πορεία μου εκεί αποκόπηκε γιατί έπρεπε να πάω στρατό. Η γείωση!

Πώς έκανες στροφή και ασχολήθηκες με την υποκριτική; Ήσουν από τα παιδιά που ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός;
“Ούτε καν! Δεν το είχα ποτέ αυτό. Ήμουν αγχωμένος, ντροπαλός, και νευρικός,… Θυμάμαι την πρώτη φορά που με ανέβασαν στη σκηνή, όντας σπουδαστής, να πω το όνομά μου, τραύλισα το επίθετό μου (γέλια). Μου άρεσε, όμως, πάντα το θέατρο… Ο λόγος που άλλαξα δουλειά; Στα 22 μου, τότε που εργαζόμουν σε ιδιωτικές εταιρίες, έβγαζα καλά λεφτά, και δούλευα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, ήμουν στα τηλέφωνα με κανάλια, με ανθρώπους πίσω από προϊόντα… Ένας λόγος που το σταμάτησα αυτό ήταν ότι ήθελα να έχω προσωπικό χρόνο για μένα.” είπε ο πρωταγωνιστής του Τατουάζ στο Omikron!

Τι κοινό έχει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης με τον Τόνυ; «Με ουσίες δεν έχω κάποια σχέση, όπως και δεν έχω τα παιδικά βιώματα του Τόνυ. Είμαι και εγώ αναποφάσιστος, κάτι που με ενοχλεί. Δεν είμαι τόσο αποφασιστικός όσο θα ήθελα. Γενικά, έχω πάρει πολλή αγάπη και από τους δικούς μου, από τους φίλους μου, από τις σχέσεις μου και έχω δώσει πολλή αγάπη. Νομίζω πως τα πάντα -αν υπάρχει αγάπη- είναι αλλιώς. Όταν, λοιπόν, υπάρχει ψήγμα αγάπης στο οτιδήποτε, όχι μόνο στις σχέσεις, αλλά στο τι θα κάνεις, ακόμη και πώς θα αντιμετωπίσεις ένα ζώο, τότε σου αλλάζει όλη την ημέρα» ανέφερε!

Είναι φανατικός των social media και ειδικά με το instagram και μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά και την δουλειά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με τον κούκλο «Τόνι» από το Τατουάζ και στιγμιότυπα από δουλειές του στην τηλεόραση!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved