Η καλύτερή της φίλη κυοφορούσε το παιδί της! Τώρα παρακολουθεί τη γέννησή του & ξεσπά σε κλάματα

Μια συγκινητική ιστορία!

Η καλύτερή της φίλη κυοφορούσε το παιδί της! Τώρα παρακολουθεί τη γέννησή του & ξεσπά σε κλάματα

H Erin Boelhower από το Illinois, πέρασε χρόνια προσπαθώντας να συλλάβει ένα παιδί με τον σύζυγό της, Matthew. Μέσα σε τρία χρόνια έκανε 9 εξωσωματικές, περισσότερες από 600 ενέσεις αλλά τίποτε δεν πήγε όπως περίμενε και έζησε 6 αποβολές.

Ήταν μόλις μετά την 4η αποβολή όταν η καλύτερη φίλη της Boelhower, η 34χρονη Rachel Checolinski, της έκανε την εξής πρόταση: να γίνει παρένθετη μητέρα για εκείνους.

«Υπήρξα εκεί σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε η Erin, έκλαψα μαζί της. Έκλαιγα κάθε φορά που έχανε ένα μωρό. Της έλεγα "μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι για εσένα". Ήμουν στη ντουζιέρα μια μέρα και προσευχόμουν για εκείνη και ξαφνικά η απάντηση ήρθε μέσα στο μυαλό μου. Μπορούσα να γίνω η παρένθετη μητέρα για εκείνη!», είπε η Rachel στο SWNS.

Αφού η Boelhower έζησε ακόμη δύο αποβολές, δέχτηκε την προσφορά της φίλης της. Εκείνη και ο σύζυγός της μάζεψαν 40.000 δολάρια για να καλύψουν τα έξοδα της όλης διαδικασιας και όλων όσων θα χρειαζόταν η φίλη της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Τον Ιανουάριο του 2018, δύο έμβρυα της Bowlhower μεταφέρθηκαν στη μήτρα της Checolinski. Αργότερα αυτόν τον μήνα, το τεστ βγήκε θετικό. Ήταν έγκυος και στις 19 Σεπτεμβρίου, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι που ονόμασαν, Scottie.

Οι φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας λίγους μήνες αργότερα και είναι συγκινητικές. Η μητέρα βρίσκεται στην αίθουσα τοκετού μαζί με τον σύζυγό της και παρακολουθούν τη γέννηση της κόρης τους.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί και πάρτε ένα χαρτομάντιλο. Θα το χρειαστείτε.

πηγή φωτογραφιών: foxvalleybirthandbaby.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved