Η κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης γίνεται 4 ετών- Το μήνυμα και η φώτο στο Instagram

Η μικρή Ελένη έγινε 4ων!

Η κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης γίνεται 4 ετών- Το μήνυμα και η φώτο στο Instagram

Σήμερα μπορεί η Υβόννη Μπόσνιακ να γιορτάζει τον έρωτά και την αγάπη που έχει για τον Αντώνη Ρέμο, όμως έχει ακόμη έναν λόγο να γιορτάζει σήμερα.

Πριν 4 χρόνια έφερε στον κόσμο την κόρη της Ελένη, το κορίτσι που έδωσε άλλο νόημα στη ζωή της και που ολοκλήρωσε τον έρωτά της με τον Αντώνη Ρέμο.

Με αφορμή τα γενέθλια της Ελένης η Υβόννη, δημοσίευσε φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντάς το με ένα τρυφερό μήνυμα: «Δεν γεννήθηκες τυχαία αυτή την ημέρα αγάπη μου... Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου!»

Σπάνια βλέπουμε φωτογραφικές στιγμές της μικρής στα social media και αυτό γιατί η επιλογή των γονιών της είναι να μεγαλώνει χωρίς να εκτίθεται στη δημοσιότητα.

Ωστόσο η μαμά της σήμερα έκανε ακόμη μια εξαίρεση, δείχνοντάς μας την όμορφη κόρη της σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, ντυμένη παρανυφάκι από την ημέρα του γάμου των γονιών της.

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί, μαζί με τις υπόλοιπες 8 φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα η Υβόννη Μπόσνιακ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved