H Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του «Ψυχρά και Ανάποδα 2» (vid)

Έξι χρόνια μετά η Έλσα και η αδερφή της Άννα, επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες.

H Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του «Ψυχρά και Ανάποδα 2» (vid)

Πέρασαν έξι χρόνια από τη μέρα που το «Ψυχρά και ανάποδα» βγήκε στους κινηματογράφους και κάθε κορίτσι «τρελάθηκε» με τους νέους χαρακτήρες της Disney και αυτές τις δύο νέες πριγκίπισσες. Θυμάστε την τρέλα που υπήρχε; Όλα τα παιδιά ήθελαν την πριγκίπισσα Έλσα στην τούρτα τους, ζητούσαν την κούκλα για δώρο από τον Άγιο Βασίλη και δεν υπήρχε αποκριάτικο πάρτι που να μην υπήρχαν τουλάχιστον 10 πριγκίπισσες με το ίδιο φόρεμα.

Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια έρχεται η νέα ταινία για να ταράξει τα νερά. Τον Νοέμβριο του 2019 θα κάνει το ντεμπούτο της στις κινηματογραφικές αίθουσες και τα κορίτσια θα τρελαθούν για ακόμη μια φορά, μιας και από το τρέιλερ βλέπουμε ότι πρόκειται για μία νέα καινούρια περιπέτεια που θα βάλει σε μπελάδες όλη την παρέα που γνωρίσαμε.

Αν και δεν αποκαλύπτονται πολλά στο τρέιλερ παρακάτω, οι αδερφές, ο Olaf, ο Kristoff και ο τάρανδός του, Sven ετοιμάζονται για μάχη... ως ομάδα πια.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και μένουν μόνο 9 μήνες για να δούμε τη νέα υποσχόμενη ταινία των Jennifer Lee και Chris Buck.

Δείτε το τρέιλερ:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved