Ελένη Μενεγάκη - Θοδωρής Μισόκαλος: Η σχέση με τον αδερφό της μέσα από φωτογραφίες (pics&vid)

Οι αδελφικές σχέσεις είναι πολύ σημαντικές για τη ζωή και την διαμόρφωση της προσωπικότητας ενός ατόμου... 

Ελένη Μενεγάκη - Θοδωρής Μισόκαλος: Η σχέση με τον αδερφό της μέσα από φωτογραφίες (pics&vid)

Η αδελφική αγάπη είναι σαν το καλό κρασί. Όσο μεγαλώνουν και ωριμάζουν τα αδέρφια, τόσο μεγαλώνει και ωριμάζει και η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο.

Το ίδιο συμβαίνει και με την Ελένη Μενεγάκη και τον Θοδωρή Μισόκαλο. Όσα χρόνια και αν περνούν, όση απόσταση (ηλικιακή) και αν τους χωρίζει, καθημερινά οι δυο τους βρίσκουν χρόνο να τα πουν, να βρεθούν και δίνουν αρκετή σημασία σε αυτά που τους ενώνουν και όχι αυτά που τους χωρίζουν.

Όλα αυτά τα χρόνια η Ελένη έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια και με το πώς ήταν η σχέση της με τον αδερφό της.

Όταν γεννήθηκε ο Θοδωρής

Όταν ήρθε στον κόσμο ο αδερφός της η Ελένη ήταν 48 κιλά και 16 χρονών. Τουλάχιστον έτσι είχε αποκαλύψει η ίδια πριν ένα χρόνο μέσα από την εκπομπή της, όταν αναφέρθηκε στο πόσο μεγάλο παιδί ήταν ο αδερφός της όταν γεννήθηκε και πώς μεγαλύτερο μωρό στη ζωή της δεν είχε δει ξανά.



Ο λόγος που κλείδωναν στο σπίτι τις πόρτες όταν ήταν μικρός

Τον Δεκέμβριο του 2014 η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε με αφορμή ένα θέμα για την υπνοβασία, ότι το έκανε και ο αδερφός τη όταν ήταν μικρός. «Κάποτε τον χάναμε από το κρεβάτι... Και κλειδώναμε τις πόρτες... τώρα μεγάλωσε»!



Η αγάπη της για τον Θοδωρή είναι μεγάλη

Όπως αναφέραμε παραπάνω η αδελφική αγάπη είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Η Ελένη Μενεγάκη τον Ιούνιο του 2017 δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής της όταν αναφέρθηκε στην ημέρα που ο αδερφός της πήρε το πτυχίο του. «Σας ορκίζομαι, ένιωσα σαν να έπαιρνε πτυχίο ο γιος μου, Άγγελος!», ακούγεται να λέει στο βίντεο παρακάτω και να αποκαλύπτει το πόσο περήφανη είναι για τον αδερφό της.



Οι φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία

Το 2015 η όμορφη παρουσιάστρια, είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter φωτογραφίες από το παρελθόν, χωρίς να διστάζει να δείξει πώς ήταν πριν από πάρα πολλά χρόνια. Στις φωτογραφίες αυτές φαίνεται η αγάπη προς τον αδερφό της, η αδυναμία και η χαρά που επιτέλους απέκτησε έναν αδερφό.

Αδυναμία όμως έχει και ο Θοδωρής στην Ελένη. Με κάθε αφορμή τα γενέθλιά της ή τη γιορτή της, της εύχεται χρόνια πολλά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και δείχνει και εκείνος με τον τρόπο του πόσο την αγαπά και τη στηρίζει. Αν θυμάστε το 2014 είχε τηλεφωνήσει και στον αέρα της εκπομπής της και εκείνη δεν τον γνώρισε, κάνοντάς της την ωραιότερη έκπληξη.

Η σχέση τους σήμερα

Η σχέση τους μέχρι και σήμερα είναι άψογη. Ο ένας στηρίζει τον άλλο, μιλούν αρκετά μαζί και μοιράζονται τις σκέψεις τους και τους προβληματισμούς τους. Ο Θοδωρής έχει μια εξίσου άψογη σχέση με τα ανίψια του και δεν κρύβει την αδυναμία του στον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο. Η τελευταία αναφορά της Ελένης στον αδερφό της ήταν πριν μερικές εβδομάδες και όταν μίλησε για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον αδερφό της. Δείτε στο βίντεο τι είπε και για ποιο λόγο ανέφερε ότι μπορεί να του προσφέρει για λίγο τη μητέρα τους, μιας και η κυρία Ζέτα, βοηθά αρκετά στην καθημερινότητα την Ελένη.



Δείτε τις φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved