Kadin: Αυτή είναι η μικρή Νισάν από τη σειρά - Δεν φαντάζεστε πόσους followers έχει στο Instagram

Στην Ελλάδα η σειρά Kadin (Μια ζωή) προβάλλεται από τις 11 Ιουνίου 2018 στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και οι τηλεθεατές την έχουν αγαπήσει.

Kadin: Αυτή είναι η μικρή Νισάν από τη σειρά - Δεν φαντάζεστε πόσους followers έχει στο Instagram

Για όσους δεν την παρακολουθείτε έχει να κάνει με το πώς προσπαθεί να παραμείνει ζωντανή μια μαμά με τα παιδιά της, μετά το θάνατο του συζύγου της. Πρόκειται για μια ιστορία επιβίωσης με επίκεντρο τη Bahar. Η οποία έχει περάσει μια σκληρή παιδική ηλικία, μία δύσκολη ενηλικίωση έχει ζήσει έναν έρωτα λήγει άδοξα και αυτό που της δίνει τη δύναμη για να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια είναι η μητρική αγάπη. Τα δυο της παιδιά, Νισάν και Ντορούκ.

Η 10χρονη Νισάν ή κατά κόσμον Kübra Süzgün έχει κλέψει την καρδιά των τηλεθεατών, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια προβολής της τουρκικής σειράς στην Ελλάδα.

Αν και 10 ετών, με την υποκριτική της καταφέρνει να καθηλώσει το κοινό μοιάζοντας με έμπειρη ηθοποιό. Η μικρούλα γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 2009 στην Κωνσταντινούπολη και για πρώτη φορά εμφανίστηκε στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά Arka Sokaklar Ilk και έχει συμμετάσχει σε 7 ακόμη τουρκικές σειρές.

Η μητέρα της βλέποντας την απήχηση που είχε στο τηλεοπτικό κοινό δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram που μέχρι στιγμής μετρά πάνω από 128.000 followers.

Δείτε φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητά της στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved