Ελένη Μενεγάκη: Δεν περιμένει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να «δοξάσει» τον έρωτα (pics&vid)

Η Ελένη Μενεγάκη δεν περιμένει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να γιορτάσει!

Ελένη Μενεγάκη: Δεν περιμένει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να «δοξάσει» τον έρωτα (pics&vid)

Η Ημέρα των Ερωτευμένων πλησιάζει και τα μηνύματα στους λογαριασμούς των Ελλήνων και Ξένων διάσημων θα αρχίσουν να έχουν την τιμητική τους. Με αφορμή τη 14η Φεβρουαρίου, εκφράζουν όλοι την αγάπη και τον έρωτά τους προς τον σύντροφό τους, όμως η Ελένη Μενεγάκη, όπως είχε αποκαλύψει πέρυσι τέτοιο καιρό, δεν περιμένει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να γιορτάσει.

«Η σημερινή μέρα είναι για τα πιο νεαρά παιδιά. Γιορτάζουν τα ερωτευμένα πιτσουνάκια… Είναι μία γιορτή για τρυφερά, γλυκά, νεαρά παιδάκια! Και δεν μιλώ για τον έρωτα, εγώ τον έρωτα τον δοξάζω καθημερινά…», είχε αναφέρει στην εκπομπή της πριν ένα χρόνο.



Μπορεί η ίδια η παρουσιάστρια να είχε αναφέρει ότι δεν περιμένει αυτή την ημέρα για να γιορτάσει τον έρωτά της, όμως πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε ότι ίσως να φτιάξει ένα γλυκάκι στον αγαπημένο της Μάκη, μιας και κοντά στην 14η Φεβρουαρίου βρίσκεται η 18η Φεβρουαρίου. Ημέρα που έχει επέτειο η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο.



Ο έρωτας φαίνεται πως περνά από το στομάχι

Μπορεί η ίδια να «δοξάζει» τον έρωτα καθημερινά, όμως επιλέγει να μαγειρεύει ή έστω να φτιάχνει κάτι την Ημέρα των Ερωτευμένων. Αυτό δεν φαίνεται μόνο μέσα από το γλυκό που είπε ότι θα φτιάξει αυτές τις μέρες αλλά και από τις δηλώσεις που είχε κάνει το 2017 μέσα από την από την κουζίνα της και έχοντας παρέα τον Γιώργο Τσούλη. «Θέλω μια χάρη, θα μου την κάνεις όμως. Θέλω μια εξυπηρετησούλα. Θέλω να κάτσεις και να σκεφθείς … Την Τρίτη είναι του Βελεντίνου μη φτιάξεις κάτι με κρεμμύδια και τέτοια.. θέλω μια συνταγή που θα την φέρεις εδώ αλλά θα την κάνω εγώ. Θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα πάω σπίτι μου και θα την κάνω».

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved