Candy bar: Εβδομήντα ιδέες για το παιδικό πάρτι (pics + vid)

Δείτε τι μπορεί να περιλαμβάνει το candy bar που θα στήσετε για το πάρτι του παιδιού σας.

Candy bar: Εβδομήντα ιδέες για το παιδικό πάρτι (pics + vid)

Ποιο παιδί δεν τρελαίνεται για ζαχαρωτά; Και ποιο μπορεί να αντισταθεί στη θέα και μόνο ενός μπισκότου με σοκολάτα ή σε γκοφρετάκια ;

Ακόμα και αν αποφεύγετε να δίνετε στο παιδί σας γλυκίσματα ή του δίνετε σπάνια, πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις. Και αυτές δεν είναι άλλες από τις γιορτές και τα παιδικά πάρτι.

Πιθανόν να έχει τύχει να βρεθείτε σε πάρτι όπου σε μια γωνιά είναι συγκεντρωμένες διάφορες λιχουδιές. Το candy bar λοιπόν ή το τραπέζι των γλυκών κερασμάτων, αποτελεί μια γευστική πρόταση που κερδίζει συνεχώς έδαφος και ξετρελαίνει τα παιδιά.

Και αυτό γιατί περιλαμβάνει κάθε λογής γλυκίσματα όπως marshmallows, μπισκότα, γλειφιτζούρια, καραμέλες, γλυκό ποπ κορν, πουράκια, παστελάκια, γκοφρετάκια.

Αν λοιπόν πλησιάζει το πάρτι και του δικού σας παιδιού, οργανώστε ένα candy bar. Μαζί με όλα τα παραπάνω ζαχαρωτά μπορείτε να το …ενισχύσετε με brownies, ταρτάκια, κοκάκια, αλλά και ατομικούς χυμούς.

Και για να δείχνει το candy bar πραγματικά όμορφο, διακοσμήστε το με χαρούμενα υφάσματα, γιρλάντες, και διάφορα χάρτινα διακοσμητικά φτιαγμένα από τα χεράκια σας.

Για να πάρετε ιδέες δεν έχετε παρά να δείτε τόσο την gallery όσο και το βίντεο που ακολουθεί.

Photo: Instagram (#candybar)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved