Κουβερτούλα αγκαλιάς για παιδιά και νεογέννητα

Μια υπέροχη κουβερτούλα για το παιδί σας, το βαφτιστήρι σας, το ανιψάκι σας ή το παιδί της φίλης σας που λατρεύετε και σας λατρεύει!

Κουβερτούλα αγκαλιάς για παιδιά και νεογέννητα

Η πάνα αγκαλιάς Bamboo είναι ένα μοναδικό swaddler που συνδυάζει την απαλότητα του υφάσματος bamboo με την αντιαλλεργική σύνθεση που επιτρέπει στο μωράκι σας να κοιμάται ήσυχα τους καλοκαιρινούς μήνες. Η ελαφριά, αραιή της ύφανση εμποδίζει την εφίδρωση και βοηθάει το μωράκι σας να χαλαρώσει αφού δημιουργεί ένα μικρόκλιμα με 2 βαθμούς πιο δροσερό περιβάλλον. Τυλίξτε το μωράκι σας με την πάνα αγκαλιάς Bamboo, θα νιώσει ασφάλεια και θα το βοηθήσει να χαλαρώσει! Γνωρίστε σήμερα τα εντυπωσιακά σχέδια La Millou και αποκτήστε τη δική σας πάνα αγκαλιάς για νεογέννητα!

Πώς να χαρίσουμε έναν ήρεμο και γαλήνιο ύπνο στο μωράκι μας,σύμφωνα με μαίες και παιδίατρους….

Τυλίγουμε το μωρό,δημιουργώντας ένα κουκούλι,ώστε να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά,με ιδανικότερο ύφασμα το Bamboo, η απαλή μεταξένια του υφή και οι θερμο ρυθμιστικες του ιδιότητες (δημιουργώντας ένα μικροκλίμα 2 βαθμούς πιο δροσερό από το εξωτερικό περιβάλλον) το χαλαρώνουν και εμποδίζουν την εφίδρωση.Έτσι,το μωράκι μας κοιμάται γαλήνια και ήρεμα….

Πολλαπλοί τρόποι χρήσης της πάνας Bamboo…

  • Για να τυλίγουμε τα νεογέννητα ώστε να νιώθουν ασφάλεια κ ηρεμία για έναν γλυκό ύπνο.
  • Ως ελαφριά κουβερτούλα για το καλοκαίρι (σύμφωνα με τις θερμο -ρυθμιστικές του ιδιότητες,το ύφασμα Bamboo τις ζεστές ημέρες δημιουργεί ένα πιο δροσερό μικροκλίμα κατα 2 βαθμούς λιγότερο από το εξωτερικό περιβάλλον)
  • Ως σκίαστρο στο καρότσι ή το Traveller.
  • Ως σεντονάκι το χειμώνα. Το Bamboo ύφασμα είναι ιδανικό για νεογέννητα και πρόωρα βρέφη καθώς τα προστατεύει από ερεθισμούς και μειώνει την εφίδρωση.
  • Ύφασμα για την μητέρα κατά τον θηλασμό.
  • Ως παρεό σε κοριτσάκια δένοντας το στον αυχένα δημιουργώντας ένα ελαφρύ καλοκαιρινό ρούχο που θα το κρατάει πιο δροσερό χάρη στις ιδιότητες του Bamboo.
  • Ακόμη και οι μητέρες μπορούν να προστατεύουν την πλάτη τους από τον ήλιο καθώς παίζουν με τα παιδάκια τους στη θάλασσα.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved