Η φωτογραφία της ημέρας: Γιος γνωστής ηθοποιού ταΐζει τη μικρή του αδερφή (vid)

Όσες έχετε πάνω από δύο παιδιά, ξέρετε πραγματικά πώς νιώθει η γνωστή ηθοποιός φωτογραφίζοντας τα παιδιά της!

Η φωτογραφία της ημέρας: Γιος γνωστής ηθοποιού ταΐζει τη μικρή του αδερφή (vid)

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια! Ειδικά όταν βλέπεις υπέροχη φωτογραφία που δείχνει την πραγματική αγάπη και το δέσιμο δυο αδελφών.

Η Hilary Duff, πριν μερικές ώρες δημοσίευσε ίσως την ωραιότερη φωτογραφία με τα δύο της παιδιά δείχνοντας το πώς δένονται μεταξύ τους. Ο μεγαλύτερος γιος της Luca Cruz, κρατά τρυφερά στην αγκαλιά του τη μικρή του αδερφή, την ταΐζει στο στόμα και κρατά απαλά το κεφαλάκι της. Εκείνη φαίνεται να ανταποκρίνεται στη φροντίδα του, καθώς τον κοιτάζει στα μάτια. Σκηνή που έσπευσε να απαθανατίσει με το κινητό της η γνωστή ηθοποιός, σχολιάζοντας: «αδέρφια».

Όσοι έχετε αδέρφια γνωρίζετε ότι η σχέση ανάμεσά σας είναι ομολογουμένως ιδιαίτερη.

Τα αδέλφια μεγαλώνοντας στηρίζουν πάντα το ένα το άλλο, η αγάπη τους διαρκεί για πάντα, περνούν υπέροχα όταν είναι μαζί, γελούν και χαίρονται διπλά, προσφέρουν τις πιο ζεστές αγκαλιές, διδάσκουν υπομονή, βοηθάει ο ένας τον άλλο, προστατεύει ο ένας τον άλλο και καθώς μεγαλώνουν γίνονται πολύτιμα το ένα για το άλλο!

Δείτε ολόκληρη τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Hilary Duff καθώς και μερικές ακόμη που δείχνουν τα δυο παιδιά της μαζί και το πώς ο Luca προσπαθεί να δεθεί με τη μικρή του αδερφή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved