Βασίλης Μίχας: Μάθετε τα πάντα για τον κούκλο πρωταγωνιστή της «Επιστροφής» (Σπάνιες φωτό & vid)

Ο Βασίλης Μίχας που υποδύεται τον ρόλο του «Μάνου» στην σειρά «Επιστροφή» «καίει καρδιές».

Βασίλης Μίχας: Μάθετε τα πάντα για τον κούκλο πρωταγωνιστή της «Επιστροφής» (Σπάνιες φωτό & vid)

Ο ρόλος αυτός έδωσε την ευκαιρία στον νεαρό κούκλο να περάσει από το χώρο του μόντελινγκ στο χώρο της υποκριτικής.

Από τα γήπεδα στα εξώφυλλα περιοδικών
Όλα ξεκίνησαν όταν η πορεία του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα με τη φανέλα του Γαλατσίου διακόπηκε εξαιτίας κάποιων χειρουργείων στο γόνατό του, Λίγο αργότερα, η πρώτη επαφή του νεαρού Κυψελιώτη με τον χώρο της μόδας, έγινε όταν ένα βράδυ σήκωνε βάρη στο γυμναστήριο. Κάπως έτσι, ο Βασίλης έφτασε να αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο σε διαφημιστικές καμπάνιες γνωστών εταιρειών. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ανοίξει ήδη τα φτερά του στο εξωτερικό, με την Τουρκία να «υποκλίνεται» στην αψεγάδιαστη ομορφιά του. «Θα μου μείνουν αξέχαστες οι δουλειές που έκανα με τον Κερέμ Γιλμάζ για λογαριασμό των μεγαλύτερων τουρκικών περιοδικών, όπως της Vogue και Go. Μπήκα κατευθείαν στο πνεύμα και η δουλειά βγήκε πραγματικά πολύ επαγγελματική», έχει πει σε συνέντευξή του.
Εκτός από την αψεγάδιαστη ομορφιά του, ο Βασίλης διαθέτει ένα «κρυφό ταλέντο», το οποίο απολαμβάνουν μόνο οι στενοί φίλοι του. Και αυτό δεν είναι άλλο από την παρασκευή νόστιμων γλυκών.
Εκτός από το ότι συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα πρακτορεία στον κόσμο, ο Βασίλης σπουδάζει διαιτολόγια, ενώ η μεγάλη του αγάπη παραμένει πάντα ο αθλητισμός. «Η μητέρα μου ασχολείται με τα οικονομικά και ο πατέρας μου με τη μηχανολογία. Είναι πολύ κοντά μου σε όλα και αισθάνομαι τυχερός που τους έχω στο πλευρό μου και που έχω βρει ένα επάγγελμα που μου ταιριάζει πολύ. Τα περισσότερα παιδιά σήμερα μέχρι τα 20 τους χρόνια δεν ξέρουν ποιον δρόμο να επακολουθήσουν. Γι' αυτό και μόνο νιώθω τυχερός», έχει πει. Ενώ γνωρίζει καλά πως οι αμοιβές στον χώρο της μόδας πια, δεν θυμίζουν σε τίποτα αυτές του παρελθόντος. «Οι αμοιβές στον χώρο της μόδας, όπως άλλωστε και σε όλους τους χώρους, δεν είναι όπως παλιά. Αυτό, όμως, δεν με εμποδίζει να ονειρεύομαι και εντέλει να κάνω αυτό που πλέον αγαπώ πολύ, στοχεύοντας παράλληλα κυρίως στο εξωτερικό, όπου οι δουλειές είναι σαφώς μεγαλύτερες», είχε πει στο mytv.
Τώρα ο Βασίλης Μίχας εκτός από το μόντελινγκ, ασχολείται και με την υποκριτική και πρωταγωνιστεί στην Επιστροφή, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε νούμερα τηλεθέασης!


Σε συνέντευξή του στο Andro, αποκάλυψε το πρόγραμμά του και πώς διατηρείται σε φόρμα!

-Τι ώρα ξυπνάς;

Είμαι πρωινός τύπος. Ξυπνάω αρκετά νωρίς αναλόγως το πρόγραμμα μου. Το αργότερο όμως μέχρι τις 8 έχω σηκωθεί από το κρεβάτι.

-Το πρώτο πράγμα που κάνεις;
Πάω κατευθείαν στο γυμναστήριο για πρωινή προπόνηση. Κάνω ένα 20λεπτο HIIT και αμέσως μετά τρώω το πρωινό μου.
–Τι τρως για πρωί;
Breakfast of Champs: Τηγανίτες με μια φοβερή συνταγή την οποία και θα σας αποκαλύψω. 4-6 ασπράδια, 1 κρόκος, 50 με 75 γρ βρώμη, προσθέτουμε κάποιο γλυκαντικό (για παράδειγμα στέβια) και τα βάζουμε όλα στο μπλέντερ. Μετά τα περνάμε από το τηγάνι με λίγο βούτυρο ή λάδι καρύδας και τέλος για topping επιλέγουμε φυστικοβούτυρο ή αμυγδαλοβούτυρο. Καλή όρεξη.
–Τι ημερήσιο πρόγραμμα γυμναστικής ακολουθείς;
Μπορώ να σας πω το εβδομαδιαίο μου. Συγκεκριμένα κάνω 2 φορές την εβδομάδα functional training, άλλες 2 πυγμαχία και το αερόβιο μου κάθε πρωί που προσπαθώ να μην το παραλείπω.

Πώς διατηρείς σταθερό το σωματικό σου βάρος;
Με το να “ακούω” το σώμα μου και να καθορίζω τις διατροφικές μου ανάγκες βάσει των απαιτήσεων της καθημερινότητας μου.

-Μια διατροφική «γουρουνιά» που επιτρέπεις στον εαυτό σου;

Το Παγωτό. Μετά από κάθε προπόνηση κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου.


Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με τον κούκλο, Βασίλη Μίχα που πρωταγωνιστεί στην «Επιστροφή» και την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνισή του στο Πρωινό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved