Εβελίνα Παπούλια: Η κούκλα κόρη της Αφροδίτη με τα υπέροχα μάτια και τη μεταξένια φωνή (pics&vid)

Η ομοιότητα με τη μαμά Εβελίνα είναι εκπληκτική!

Εβελίνα Παπούλια: Η κούκλα κόρη της Αφροδίτη με τα υπέροχα μάτια και τη μεταξένια φωνή (pics&vid)

Μπορεί ο Γιώργος Λιάντος και η Εβελίνα Παπούλια να αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους πριν από αρκετά χρόνια, θα τους ενώνει όμως για πάντα η κόρη τους, Αφροδίτη Μαρία!

Η Εβελίνα Παπούλια πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της σεζόν Το τατουάζ και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει φωτογραφίες από τα γυρίσματα με τους συμπρωταγωνιστές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φωτογραφίες όμως, δημοσιεύει και από την κούκλα κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, όπως θα έκανε άλλωστε κάθε περήφανη μαμά. Η Αφροδίτη λατρεύει τη μουσική και μάλιστα πριν μερικούς μήνες κυκλοφόρησε και το πρώτο της single Why.



Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Όπως θα δείτε η Αφροδίτη έχει πάρει τα εκφραστικά μάτια της μητέρας της αλλά και μερικά ακόμη χαρακτηριστικά στο πρόσωπο όπως είναι τα χείλη και τα ζυγωματικά.

Η Αφροδίτη δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Μαζί με τον σύντροφό της ζει στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει σύνθεση, μουσική και τραγούδι.

Τι ξέρουμε για την Αφροδίτη Λιάντου; Ορίστε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε στο fashion περιοδικό Glow

«Γεννήθηκα τον Φεβρουάριο του 1999 στην Αθήνα.

Μεγάλωσα σε μια καλλιτεχνική οικογένεια, καθώς και οι δυο μου γονείς είναι ηθοποιοί. Επίσης, είναι λάτρεις της μουσικής κι αυτό μ’ έκανε να την αγαπήσω κι εγώ.

Ως παιδί ονειρευόμουν τον εαυτό μου πάνω σε μια σκηνή. Μου αρέσει πολύ το συναίσθημα που έχω όταν τραγουδάω μπροστά σε κόσμο και μοιράζομαι δικά μου βιώματα.

Από μικρή είχα την αίσθηση ότι θα ακολουθούσα το τραγούδι γιατί ήταν κάτι που με βοηθούσε να ξεπερνάω τις δυσκολίες. Μπορεί σαν δουλειά να είναι αγχωτική, αλλά η διαδικασία του να γράψεις ένα κομμάτι ή να παίξεις μπροστά σε κόσμο έχει κάτι το θεραπευτικό.

Η πιο δυνατή ανάμνηση από τα παιδικά μου χρόνια ίσως είναι όταν είχα ανοίξει μια παράσταση χορού τραγουδώντας το κομμάτι “Welcome to burlesque”. Ήταν η πρώτη μου φορά πάνω σε σκηνή με αρκετό κόσμο και μου έχει μείνει αξέχαστο το συναίσθημα που είχα εκείνη τη στιγμή.

Οι γονείς μου πάντοτε με έβαζαν να δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα μέχρι να κατασταλάξω στο τι θέλω. Επειδή από μικρή τραγουδούσα, η μητέρα μου, όταν ήμουν 10, με παρότρυνε να δώσω audition στο ωδείο Αθηνών για να μπω στη χορωδία. Εκεί, έμεινα δυο χρόνια και μετά αποφάσισα πως ήθελα ν’ αρχίσω φωνητική. Όσο περνούσαν τα χρόνια έπαιρνα πιο σοβαρά το κομμάτι της μουσικής και κατέληξα πως αυτό το επάγγελμα ήθελα να ακολουθήσω.

Το να μεγαλώνεις με επώνυμους γονείς είναι το ίδιο με το να μεγαλώνεις με γονείς που δεν ασχολούνται με τον χώρο. Είναι μια δουλειά και η μόνη διαφορά είναι πως έχεις παραπάνω έκθεση λόγω των media.»

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες της, θα συμφωνήσετε μαζί μας ότι μοιάζει εκπληκτικά με τη μητέρα της, Εβελίνα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved