Το σπίτι της Kylie Jenner είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Δείτε φωτογραφίες (pics)

Η Kylie Jenner είναι μια τηλεοπτική σταρ, το νεότερο μέλος της οικογένειας Jenner- Kardashian και πρόεδρος μίας αυτοκρατορίας καλλυντικών αξίας περίπου 800 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το σπίτι της Kylie Jenner είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Δείτε φωτογραφίες (pics)

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes δεν απέχει πολύ από το να γίνει η νεότερη δισεκατομμυριούχος στην ιστορία. Έχει περισσότερους από 124 εκατομμύρια οπαδούς στην Instagram, είναι η «απόλυτη» διασημότητα.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν το σπίτι της να είναι κάτι λιγότερο. Η κατοικία βρίσκεται στο προάστιο Los Hidden Hills του Λος Άντζελες, κοντά στα σπίτια των αδελφών της Kylie και της μητέρας τους Kris Jenner.

Το σπίτι της είναι το προσωπικό της καταφύγιο και σχεδιάστηκε για να ξεκουράζεται και να ηρεμεί σε αυτό σύμφωνα με το προσωπικό της γούστο και τις ανάγκες της. Το σπίτι είναι πλούσιο σε κλασικά κομμάτια μεγάλων σχεδιαστών, τα υφάσματα που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι από μετάξι, σουέτ, αλπακά, δέρμα προβάτου, της αρέσουν τα μονοχρωματικά δωμάτια – αγαπημένο της χρώμα το ροζ-, τα έργα τέχνης και το πολύ και πλούσιο φως.

Στην τραπεζαρία δερμάτινη ταπετσαρία στις καρέκλες επιλέχθηκε ώστε να ταιριάζει με τα χρώματα από τη συλλογή κραγιόν της Kylie, που κυμαίνεται από ανοιχτό ροζ έως βαθύ γρανίτη. Τα πάντα στο σπίτι είναι φρέσκα και χαρούμενα κάτι που αντικατοπτρίζει πλήρως την προσωπικότητα της 21χρονης Kylie.

Εντυπωσιάζουν όσο τίποτα άλλο η προσωπική της κρεβατοκάμαρα, το δωμάτιο - ντουλάπα και η συλλογή της από τσάντες!

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού στην gallery.

Πηγή: Αrchitectural Ddigest

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved