Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της Αθηνάς Οικονομάκου (pics)

Κάποιοι ξέρετε ότι έχει αδερφό, κάποιοι άλλοι όχι!

Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της Αθηνάς Οικονομάκου (pics)

Η Αθηνά Οικονομάκου καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες από την οικογένειά της.

Κάτι που δεν συνήθιζε στο παρελθόν. Βλέπετε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter κάπου ανάμεσα στο 2012, το 2013 και το 2014 η όμορφη μανούλα, δημοσίευε αρκετές φωτογραφίες με τον αδερφό της, Νικήτα Οικονομάκο.

Από τις φωτογραφίες που δημοσίευε τότε, μπορεί κανείς να καταλάβει την αδυναμία που του έχει αλλά και την αδυναμία που της έχει.

Φωτογραφίες όμως, δεν δημοσίευε μόνο η Αθηνά Οικονομάκου. Ο Νικήτας Οικονομάκος αρκετές φορές έχει δημοσιεύσει στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με την Αθηνά, εκφράζοντας την αγάπη του για εκείνη και για το πόσο χαρούμενος είναι με το να τη βλέπει χαμογελαστή και ευτυχισμένη.

«Ποια είναι αυτή που έχει 100 ταλέντα και άλλα τόσα χαρίσματα; Που έχει έναν φανταστικό αδερφό και φτιάχνει υπέροχα κοσμήματα; Και να φανταστείς πήρε ότι περίσσεψε απο εμένα», είχε γράψει κάποια στιγμή κάτω από μια φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου όλο χιούμορ και όχι άδικα. Αφού και τα δύο αδέρφια είναι υπέροχα!

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved