Δέκα φορές που η μαμά Σταματίνα μας εντυπωσίασε με το ντύσιμό της (pics)

Είναι κούκλα και οι τηλεθεατές τη λατρεύουν. Το ίδιο και εμείς!

Δέκα φορές που η μαμά Σταματίνα μας εντυπωσίασε με το ντύσιμό της (pics)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια υπέροχη μαμά και σύζυγός. Παρά το βεβαρυμένο της πρόγραμμα καταφέρνει να συνδυάζει δουλειά και οικογένεια, αφιερώνοντας πάντα χρόνο στα τρία της παιδιά.

Εκτός από μαμά και σύζυγος όμως, η Σταματίνα είναι και γυναίκα. Αν και έχει περάσει 3 εγκυμοσύνες, καταφέρνει να έχει ένα αδύνατο και καλογυμνασμένο σώμα, που πολλές γυναίκες θα ζήλευαν.

Η δίαιτα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής της «Happy Day», το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν δίστασε να αποκαλύψει πως μετά τον ερχομό του τρίτου της παιδιού, κάνει δίαιτα για να επανέλθει στην άψογη σιλουέτα της. «Κάνω δίαιτα εν όψει του καλοκαιριού. Πεινάω, κάνω δίαιτα Δευτέρα με Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο τσιμπάω λίγο… Συνηθίζεται η πείνα. Αν κόψεις το βραδινό, θα πεινάσεις τη μία μέρα, τη δεύτερη, την τρίτη, μετά από μία εβδομάδα θα συνηθίσεις… Αλλά όλο το χρόνο δεν μπορείς να κάνεις δίαιτα»!



Κομψή ακόμη και στην καθημερινότητά της

Μπορεί να φορά υπέροχα ρούχα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, να είναι κομψή, καλοχτενισμένη και βαμμένη, το ίδιο ισχύει όμως και στην καθημερινότητά της όταν πρόκειται να πάει μια βόλτα με τον σύζυγό της ή τα παιδιά της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις ωραιότερες εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved