Αυτός είναι ο αξιολάτρευτος γιος πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού (pic)

Είναι γλύκας!

Αυτός είναι ο αξιολάτρευτος γιος πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού (pic)

Καιρό είχαμε να δούμε τον γιο του γνωστού Έλληνα ηθοποιού και η αλήθεια είναι πως μείναμε άφωνοι με τη γλυκιά φατσούλα του!

Αξιολάτρευτος και με ένα χαμόγελο που σου φτιάχνει αμέσως τη διάθεση.

«Ψάχνοντας στα φωτογραφικά αρχεία, μια ενσταντανέ από (πολύ) λίγα καλοκαίρια πριν!», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που μας δείχνει ο Νίκος Ορφανός τον γιο του σε πιο μικρή ηλικία κάποια καλοκαίρια πριν.

Ο Πάνος έχει μεγαλώσει και ο αγαπημένος μας ηθοποιός -αν και όχι συχνά- δημοσιεύει φωτογραφίες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Νίκος Ορφανός και η σύζυγός του Αντιγόνη Παφίλη είναι ξετρελαμένοι με τον γιο τους και θέλουν να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδί για να ολοκληρωθεί η οικογενειακή τους ευτυχία, είτε με βιολογικό τρόπο είτε με υιοθεσία, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του πριν μερικές εβδομάδες και ο ίδιος στο περιοδικό Λοιπόν.

«Αυτό (η υιοθεσία) είναι κάτι που σκεφτόμαστε, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχουμε κινήσει κάποια διαδικασία, είναι κάτι που μας απασχολεί, από εκεί και πέρα θα δούμε πώς θα γίνει και πώς θα έρθει στη ζωή μας. Είναι γεγονός ότι και οι δύο θέλουμε πολύ στη ζωή μας δεύτερο παιδί. Δεν μας απασχολεί ντε και καλά να προέρχεται από υιοθεσία, αν τυχόν δεν έρθει βιολογικά, σκεφτόμαστε σοβαρά την υιοθεσία. Είναι κάτι που γίνεται πάρα πολύ, από πάρα πολλά ζευγάρια».

Δείτε μερικές φωτογραφίες πατέρα και γιου, στη gallery που ακολουθεί

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved