Φωτογράφος αποκαλύπτει μυστικά και δίνει οδηγίες για τη φωτογράφιση νεογέννητων (pics)

Η Anni Schirmer είναι μια οικογενειακή φωτογράφος από τη Γερμανία.

Φωτογράφος αποκαλύπτει μυστικά και δίνει οδηγίες για τη φωτογράφιση νεογέννητων (pics)

Μητέρα και η ίδια εξειδικεύεται σε φωτογραφίσεις νεογέννητων, μεγαλύτερων παιδιών, γυναικών σε εγκυμοσύνη, οικογενειών.

Ειδικά η φωτογράφιση των νεογέννητων δεν είναι μια τόσο εύκολη διαδικασία όσο μπορεί κάποιος να νομίζει. Έχει τους κανόνες και τα μυστικά της. Η Anni μέσω της ιστοσελίδας της, απευθυνόμενη στις μαμάδες που θέλουν να φωτογραφίσουν τα μικρά τους, μας αποκαλύπτει μερικά.

Εάν, λοιπόν, θέλετε όμορφες αναμνήσεις από το μωρό σας τότε, σύμφωνα με την Anni, θα πρέπει να ξέρετε τα εξής:

Πότε: Μια φωτογράφιση νεογέννητου θα πρέπει ιδανικά να γίνει 5 έως 12 ημέρες μετά τη γέννηση.

Προετοιμασία: Το μωρό σας θα πρέπει να θηλάσει λίγο πριν από τη λήψη και να είναι τυλιγμένο. Να φορά χαλαρά ρούχα, έτσι ώστε να μην κάνει μορφασμούς. Αν το δέρμα του είναι ξηρό και λεπτό καλό θα είναι να έχετε εφαρμόσει κάποια κρέμα δέρματος 2 - 3 ώρες πριν από τη λήψη.

Να έχετε μαζί σας: Γάλα σε σκόνη / μπιμπερό, πάνες, υγρά μαντιλάκια, μαλακό/ χαλαρωτικό παιχνίδι, κουβέρτα, μουσικό κουτί.

Διαδικασία: Ανάλογα με την κατάσταση του μωρού, η λήψη διαρκεί 2 έως 3 ώρες. Η μακρά αναμονή μπορεί να είναι εξαντλητική για τα μικρά αδέλφια να κουραστούν και να γίνουν ενοχλητικά. Καλύτερα, λοιπόν, να μην είναι μαζί σας ή να τα απασχολεί κάποιος ενήλικας εκτός του χώρου της φωτογράφισης. Γίνονται τουλάχιστον 2-3 παύσεις για να θηλάσει το μωρό. Εάν το μωρό σας δεν είναι σε «καλή ημέρα» τότε η φωτογράφιση μπορεί να χρειαστεί να επαναληφθεί.

Δείτε φωτογραφίες της Anni και στιγμές από την καθημερινότητα της με τα δύο της παιδιά όπως της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved