Η κατάρρευση της πρώην γυναίκας του Άσερ όταν άκουσε την ετυμηγορία για την επιμέλεια των παιδιών τους! (φωτογραφίες)

Δικαίωση για τον Άσερ και όχι για την πρώην σύζυγό του Ταμέκα Φόστερ από το δικαστήριο στην Ατλάντα όπου εκδικάστηκε η αγωγή για προσωρινή επιμέλεια των παιδιών τους που κατέθεσε εκείνη.

Η κατάρρευση της πρώην γυναίκας του Άσερ όταν άκουσε την ετυμηγορία για την επιμέλεια των παιδιών τους! (φωτογραφίες)

Μετά τον παρολίγον πνιγμό του μεγάλου τους γιου, του πεντάχρονου Άσερ του 5ου, πριν από λίγες μέρες, η μητέρα του κατέθεσε αγωγή ζητώντας να πάρει εκείνη την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού αλλά και του άλλου της γιου Ναβίντ που είναι τεσσάρων χρονών.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι να βγει το διαζύγιο των εν διαστάσει συζύγων, την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών έχει ο διάσημος ράπερ. Η αγωγή εκδικάστηκε την Παρασκευή που μας πέρασε, όμως η Ταμέκα δεν κατάφερε να πείσει το δικαστήριο για τους ισχυρισμούς της, μεταξύ των οποίων ήταν και ότι οι άνθρωποι που πρόσεχαν τα παιδιά της ενώ ζουν με τον πατέρα τους είναι ακατάλληλοι.

Όταν η Ταμέκα άκουσε την ετυμηγορία κατέρρευσε συναισθηματικά και ξέσπασε σε κλάματα. Έκλαιγε με λυγμούς και μάλιστα ο πρώην σύζυγός της, ο Άσερ, έσπευσε στο πλευρό της για να την αγκαλιάσει παρόλο που ήταν αντίδικοι. Δείτε φωτογραφίες από την δικαστική αίθουσα...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved