Μητέρα έξι παιδιών μοιράζεται τις σκέψεις της για τη μητρότητα (pics)

Δεν έχει ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 6 παιδιά και μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Μητέρα έξι παιδιών μοιράζεται τις σκέψεις της για τη μητρότητα (pics)

Η Jayme Pierce και ο σύζυγός της Billy, πυροσβέστης στο επάγγελμα, έχουν δημιουργήσει μια πολυμελή οικογένεια, με τέσσερα κορίτσια και δύο αγόρια, και φαίνονται να είναι πολλοί χαρούμενοι για αυτό.

«Τους αγαπώ πραγματικά, ακόμα κι αν με τρελαίνουν λίγο το πρωί. Η προετοιμασία έξι παιδιών είναι μια περιπέτεια το λιγότερο. Πάντα ξυπνάμε νωρίς όλοι μαζί και ετοιμαζόμαστε για να ξεκινήσουμε τη μέρα. Έχουμε έναν κανόνα στο σπίτι μας: Το πρωί τα παιδιά πρέπει να διαβάζουν ή να παίζουν ήσυχα μέχρι κάποια στιγμή».

Μετά ξεκινά η καθημερινότητα, τα παιδιά φεύγουν για το σχολείο, ο Billy για τη δουλειά. Η Jayme καταγράφει τις στιγμές τους με τη φωτογραφική της μηχανή αλλά και τις σκέψεις της για τη μητρότητα.

«Θέλω να θυμάμαι αυτές τις στιγμές για πάντα. Πρωινά, τρελά γεύματα όπου όλοι μιλάνε δυνατά, ανόητοι καβγάδες για το ποιος θα παίξει με το παιχνίδι, όλες τις γλυκές αγκαλιές και τα φιλιά. Αγαπώ την οικογένειά μου.
Το να αυξάνεις τον αριθμό των παιδιών σου είναι δύσκολη απόφαση. Πάντα αναρωτιέσαι αν έκανες το σωστό ή αν έκανες… αρκετά παιδιά. Απλά θέλω τα παιδιά μου να είναι καλοί άνθρωποι, να κάνουν καλό, να αγαπούν δυνατά και ζουν με τόλμη.

Όταν είσαι μαμά η αλήθεια είναι ότι η ζωή σου αλλάζει και όλοι έχουν την άποψη ότι δεν έπρεπε να κάνω τόσα ή και άλλα παιδιά. Εγώ λέω απλά πως έχω μια μεγάλη οικογένεια με 6 παιδιά και μου αρέσει.

Υπάρχουν λίγα πράγματα που νιώθω σαν να είμαι ειδικός ή είμαι η καλύτερη στο να τα κάνω αλλά ένα ξέρω στα σίγουρα: Ότι είμαι η καλύτερη μάγια για τα παιδιά μου.
Είμαι ισχυρή γυναίκα. Η εγκυμοσύνη μια ιδιαίτερη εμπειρία για τη ζωή της γυναίκας τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Με δίδαξε πόσο εκπληκτικά ισχυρή και ικανή είμαι. Εσείς έχετε γιορτάσει σήμερα τον εαυτό σας; Εγώ το κάνω συχνά».

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την όμορφη καθημερινότητα της Jayme, του Billy και των 6 παιδιών τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved