Δέσποινα Καμπούρη: Το υπέροχο σπίτι της μέσα από φωτογραφίες (φώτο)

Μας αρέσει το σαλόνι της πολύ!

Δέσποινα Καμπούρη: Το υπέροχο σπίτι της μέσα από φωτογραφίες (φώτο)

Η Δέσποινα Καμπούρη είναι μια υπέροχη μαμά. Αν και εργάζεται πολλές ώρες και λείπει πολύ από το σπίτι της, φροντίζει να περνά ποιοτικό και δημιουργικό χρόνο με την οικογένειά της.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που αφιερώνει εξολοκλήρου τα απογεύματά της και τα Σαββατοκύριακα στις κόρες της. Η διευθύντρια του Queen.gr λατρεύει και τα δύο κορίτσια εξίσου. Της αρέσει που οι μικρές της έχουν διαφορετικές προσωπικότητες και η κάθε μέρα, είναι μια μικρή έκπληξη για εκείνη.

Από τη μία η γρήγορη ανάπτυξη της Έλενας, από νήπιο πια εξελίσσεται σε μια μικρή δεσποινιδούλα και από την άλλη τα επιτεύγματα της Χριστίνας, την κάνουν να θέλει να περνά όλο και περισσότερο χρόνο μαζί τους, ρουφώντας την κάθε στιγμή και κρατώντας τη για πάντα μέσα στο μυαλό της!

Εκτός από τις βόλτες στο πάρκο, τα παιδικά πάρτι, τις θεατρικές παραστάσεις ή τις επισκέψεις σε φίλους των παιδιών, η Δέσποινα λατρεύει το σπίτι της και τις περισσότερες φορές απλά κάθεται και χαλαρώνει παίζοντας με τα κορίτσια.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει τέτοιες χαλαρές και παιχνιδιάρικες στιγμές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το σπίτι της είναι ζεστό, φιλόξενο, με μεγάλο σαλόνι που έχει μετατραπεί σε παιδότοπο και μια πισίνα στον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας που μένει, που τους επιτρέπει να παίζουν με το νερό τους καλοκαιρινούς μήνες όταν δεν έχουν χρόνο για μία εξόρμηση στην παραλία.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί, φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η ίδια στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved