Πώς θα περάσουν καλά και οι γονείς στο πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας (pics)

Στα παιδικά πάρτι γενεθλίων μπορούν να περάσουν το ίδιο καλά και οι ενήλικες.

Πώς θα περάσουν καλά και οι γονείς στο πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας (pics)

Αν το παιδί σας είναι ιδιαίτερα κοινωνικό και η μια πρόσκληση για πάρτι έρχεται μετά την άλλη σίγουρα γνωρίζετε πώς είναι να είσαι… ενήλικας σε ένα από αυτά. Ειδικά αν το παιδί σας είναι μικρό και θα πρέπει να το συνοδεύσετε.

Τα παιδικά πάρτι μπορούν να γίνουν μια πολύ καλή αφορμή για να περάσουν ένα όμορφο Σαββατόβραδο και οι γονείς εκτός από τους μικρούς καλεσμένους. Είναι ένας καλός τόπος για να γνωριστούνε οι γονείς – συμμαθητών, συναθλητών κ.λπ. – μεταξύ τους, να γίνουν μια μεγάλη παρέα και να διασκεδάσουν

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να περάσουν καλά και η μαμά και ο μπαμπάς των καλεσμένων σας:

Πρόσκληση
Εάν στο πάρτι σας είναι και οι γονείς ευπρόσδεκτοι φροντίστε να τους το κάνετε γνωστό με ένα ειδικό μήνυμα στην πρόσκληση του πάρτι.

Δημιουργήστε έναν χώρο μόνο για τους γονείς
Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξασφαλίσει έναν χώρο που οι γονείς θα μπορέσουν να καθίσουν, να συζητήσουν, να πιούνε τον καφέ τους και να φάνε την τούρτα και ό,τι άλλο τους προσφέρετε. Φροντίστε να έχετε εξασφαλίσει των ανάλογο αριθμό καρεκλών σε μέγεθος για ενηλίκους. Συνήθως οι χώροι που διατίθενται για πάρτι μπορούν να σας εξυπηρετήσουν και σε αυτόν τον τομέα.

Προσφέρετε φαγητό στους ενήλικες
Μην ξεχάσετε ότι και οι γονείς πεινάνε και ίσως να «τρέχουν» όλη μέρα και να μην έχουν προλάβει να φάνε σωστά! Προσφέρετε μερικά υγιεινά σνακ για τους γονείς, γλυκά και φυσικά τούρτα!

Προσφέρετε ποτά φιλικά προς τους ενήλικες
Δεν έχει σημασία τι ώρα της ημέρας είναι το πάρτι καλό είναι να έχετε προβλέψει να έχετε καφέ. Κάτι τέτοιο οι κουρασμένοι γονείς θα το εκτιμήσουν όπως και ένα ποτήρι κρασί και φυσικά τους χυμούς και τα αναψυκτικά. Εάν προσφέρετε οινοπνευματώδη υπενθυμίστε τους να καταναλώσουν με μέτρο, ειδικά σε όσους οδηγούν.

Δημιουργήστε αναμνήσεις
Μη φωτογραφίζετε μόνο τα παιδιά αλλά και δημιουργήστε αναμνήσεις και για τους γονείς. Φροντίστε να φωτογραφηθείτε όλοι μαζί ή να τους βγάλετε φωτογραφίες με τα παιδιά τους. Ζητήστε τους με ποιο τρόπο θα θέλετε να τους τις στείλετε (πχ ζητήστε τα email τους) ή φροντίστε να έχετε έναν πρόχειρο εκτυπωτή και να τους δώσετε τις φωτογραφίες τους στο τέλος του πάρτι.

Παιχνίδια για όλους
Αν θέλετε να τους κάνετε να νιώσουν ακόμα καλύτερα διοργανώστε από πριν μερικά παιχνίδια που μπορούν να παίξουν και οι ίδιοι, μαζί με τα παιδιά ή καλέστε τους να χορέψουν και εκείνοι αν υπάρχει κάποια πίστα στον χώρο. Αυτό θα τους χαλαρώσει από την καθημερινότητα και θα θυμούνται για πάντα πόσο ωραίο ήταν το πάρτι σας.

Δείτε στην gallery μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να διακοσμήσετε τα cupcakes του πάρτι που θα προσφέρετε στο τραπέζι των ενηλίκων.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtags #cupcakes

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved