Γρηγόρης Γκουντάρας-Νάταλι Κάκκαβα: Φωτογραφίες από το υπέροχο και ζεστό σπίτι τους

Είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz.

Γρηγόρης Γκουντάρας-Νάταλι Κάκκαβα: Φωτογραφίες από το υπέροχο και ζεστό σπίτι τους

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αγαπήθηκε πολύ από το κοινό που τον παρακολουθούσε στις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη. Το ίδιο κοινό τον λατρεύει και τον στηρίζει στη νέα εκπομπή που συμμετέχει, «Τι λέει;», με την Ελένη Τσολάκη, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Ο Γρηγόρης, καθημερινά ανανεώνει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας πώς είναι η ζωή του με τη Νάταλι Κάκκαβα και τους δυο γιους τους, Οδυσσέα και Μάρκο.

Σχεδόν πάντα, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει κάνει πολλούς από τους followers του να ταυτιστούν, όχι μόνο μαζί του αλλά και με τη Νάταλι και περισσότερο οι γυναίκες.

Όπως για παράδειγμα στο παρακάτω βίντεο, που ο Γρηγόρης αποφάσισε να μπει στην κουζίνα του σπιτιού του και να μαγειρέψει λουκουμάδες για χάρη του γιου του. Η χαρά όμως, δεν ήταν η ίδια και για τη Νάταλι, που τραβούσε το βίντεο.


https://www.instagram.com/p/BqK1tAJCVEZ/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Εκτός από την κουζίνα του όμως ο Γρηγόρης όλα αυτά τα χρόνια μας έχει δείξει σε φωτογραφίες το σπίτι του. Το σαλόνι για παράδειγμα και την κουζίνα που μετατρέπονται σε παιδότοπο όταν παίζουν μπαμπάς και γιοι στα πατώματα ή τα υπνοδωμάτια.

Δείτε τις φωτογραφίες από το υπέροχο, ζεστό και φιλόξενο σπίτι του στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved