Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι – Αυτό είναι το love story του (pics & vid)

H Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έχουν επέτειο γάμου στις 18 Φεβρουαρίου και είναι αναμφισβήτητα το πιο λαμπερό ζευγάρι της showbiz!

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι – Αυτό είναι το love story του (pics & vid)

Το ζευγάρι κλείνει τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου και εννιά χρόνια γνωριμίας.

Με αφορμή την επέτειο του ερωτευμένου και ευτυχισμένου ζευγαριού, θυμόμαστε το love story του!

Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2009, όταν η παρουσιάστρια επέλεξε για τις διακοπές της τα Άχλα της Άνδρου. Εκεί πρωτοσυναντήθηκαν, εκεί είπαν το πρώτο «γεια» και αυτός ο τόπος έμελλε να γίνει λίγο αργότερα ο επίγειος παράδεισός της . Η παρουσιάστρια εντυπωσιάστηκε από τη γοητεία και την αυθεντικότητά του. Στην αρχή η Ελένη δεν μιλούσε για τη σχέση της με τον Μάκη, παρόλο που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας τρυφερές φωτογραφίες τους. Εκπομπές και περιοδικά τότε είχαν πρώτο θέμα, τη ζωή του άνδρα που έκλεψε την καρδιά της ωραίας Ελένης. Ο καιρός πέρασε και το ζευγάρι ξεκίνησε τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά η Ελένη ήταν ακόμα φειδωλή στις δηλώσεις της για τον αγαπημένο της.

Το ζευγάρι επισημοποίησε κρυφά τη σχέση του πριν τέσσερα χρόνια και λίγο μετά γεννήθηκε η κόρη του. Η Ελένη και ο Μάκης επισφράγισαν την αγάπη τους με τον ερχομό της κόρης τους Μαρίνας, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, στις 21:50. Ποιος θα ξεχάσει τη μπλούζα την οποία φορούσε ο Παντζόπουλος κατά την έξοδο του ζευγαριού από το μαιευτήριο με το statement quote: «Real men changing diapers», δηλαδή: Οι πραγματικοί άντρες αλλάζουν πάνες. Η Ελένη ζει το δικό της παραμύθι! Είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της και ερωτευμένη με τον σύζυγό της Μάκη!

Πέρυσι το ζευγάρι γιόρτασε την επέτειο γάμο του στο Παρίσι μιας και η παρουσιάστρια έπρεπε να ταξιδέψει στην Πόλη του Φωτός για επαγγελματικούς λόγους και είχε ανεβάσει στο instagram της ένα κολάζ με δυο κοινές τους φωτογραφίες που τους απεικονίζουν να είναι αγκαλιασμένοι στον παράδεισό τους, στα Άχλα της Άνδρου και είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας «#eleni ❤️ #love #anniversary #together»! Άραγε, φέτος στις 18 Φεβρουαρίου πού θα τη γιορτάσουν;

Πάντως η Ελένη πια είναι χαλαρή και άνετη και μιλά για τα παιδιά και τον σύζυγό της στον αέρα της εκπομπής της!

Δείτε φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού και δηλώσεις της Ελένης on camera για τον Μάκη της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved