Μάθετε τα πάντα για τις αδερφές Πιερίδου, που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ (Σπάνιες φωτό & vid)

Δύο κούκλες Κύπριες αδελφές πρωταγωνιστούν στο «Τατουάζ» και κλέβουν τις εντυπώσεις!

Μάθετε τα πάντα για τις αδερφές Πιερίδου, που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ (Σπάνιες φωτό & vid)

Ο λόγος για την Έλενα και Ιφιγένεια Πιερίδου, που εμφανίζονται στην πετυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha!
Από τον πρώτο κύκλο του «Τατουάζ» η Έλενα, που υποδύεται την Ελένη, τη γυναίκα του δολοφόνου, Ορφέα κέρδισε με το υποκριτικό ταλέντο της το κοινό.
Το ίδιο εντυπωσιακή είναι η νέα προσθήκη στο καστ του Τατουάζ με την Ιφιγένεια, αδερφή της Έλενας, που υποδύεται την αστυνομικό και στενή συνεργάτιδα της «Τατιάνας».
Η Έλενα και η Ιφιγένεια έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά και είναι δύο αγαπημένες αδερφές! Η Ιφιγένεια εκτός από το ταλέντο στην υποκριτική, ασχολείται και με το μόντελινγκ, ενώ η Έλενα εκτός από ηθοποιός, ασχολείται και με το τραγούδι.
Η Ιφιγένεια είπε για τη συνεργασία με την αδερφή της στο τατουάζ: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε μαζί γυρίσματα, οπότε δεν τη βλέπω συχνά εν ώρα εργασίας. Το ωραίο είναι που έχουμε κοινά πράγματα να συζητήσουμε, που μπορεί να συμβουλευτεί η μια την άλλη και το ότι υπάρχει κατανόηση».
Υπάρχει ανταγωνισμός ανά μεταξύ τους; Η Ιφιγένεια είχε πει στο περιοδικό Down Town της Κύπρου: «Καθόλου. Είμαστε δύο πολύ διαφορετικές προσωπικότητες – η κάθε μια με τον δικό της χαρακτήρα και ταυτότητα»!

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις κούκλες αδερφές που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ και βίντεο από την Ιφιγένεια και την Έλενα Πιερίδου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved