Αυτές οι φωτογραφίες νεογέννητων είναι ό,τι πιο γλυκό έχετε δει! (pics)

H Valérie Woef φωτογραφίζει νεογέννητα με έναν μοναδικό τρόπο!

Αυτές οι φωτογραφίες νεογέννητων είναι ό,τι πιο γλυκό έχετε δει! (pics)

Είναι τόσο γλυκά και ήρεμα. Μόλις βγήκαν από την κοιλιά της μαμάς τους και αρχίζουν να γνωρίζουν τον κόσμο μας. Τα νεογέννητα χρειάζονται φαγητό, πολύ ύπνο και ακόμη περισσότερη αγάπη. Οι πρώτες στιγμές της ζωής τους είναι τόσο ιδιαίτερες που οι περισσότεροι γονείς θέλουν να τις απαθανατίσουν για πάντα.

Για τον λόγο αυτό και για καλύτερο αποτέλεσμα εκτός από τις φωτογραφίες που όλοι βγάζουμε τα μωρά μας με τα κινητά μας κάποιοι αναθέτουν τη φωτογράφιση των παιδιών τους σε επαγγελματίες. Μια από αυτούς είναι και η Valérie που διαθέτει ένα πολύ φιλικό στούντιο στο Βέλγιο.

«Όλοι όσοι μας εμπιστεύονται», λέει η Valérie, «ξέρουν ότι αντιμετωπίζουμε πολύ καλά τα παιδιά και τον πολύ υπομονετικό χαρακτήρα μας. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να αισθάνονται καλά μαζί μου, μια φωτογράφηση πρέπει να είναι κάτι διασκεδαστικό και αυτό προσπαθώ. Η φωτογράφιση των νεογέννητων γίνεται μεταξύ 5 και 15 ημερών μετά τη γέννηση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό από την άποψη της ευελιξίας του μικρού», εξηγεί η φωτογράφος.

Σημαντική λεπτομέρεια: Η φωτογράφιση ενός νεογέννητου μπορεί να διαρκέσει από 2,5 έως 3,5 ώρες!

Δείτε στην gallery μοναδικές φωτογραφίες νεογέννητων όπως τις δημοσίευσε η Valerie στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved