Αυτή η μαμά χρειάζεται επειγόντως ένα φλυτζάνι καφέ για να ξεκινήσει τη μέρα της. Εσείς; (pics)

Χωρίς καφέ δεν μπορεί να ανοίξει τα μάτια της!

Αυτή η μαμά χρειάζεται επειγόντως ένα φλυτζάνι καφέ για να ξεκινήσει τη μέρα της. Εσείς; (pics)

Είναι μια μαμά όπως όλες μας. Ξυπνάει νωρίς το πρωί και τρέχει να προλάβει να τα φέρει όλα εις πέρας μέσα στη μέρα. Πριν ξεκινήσει όμως η «τρελή» καθημερινότητά της η Stephanie χρειάζεται να πιει – επειγόντως!- ένα φλυτζάνι δυνατού καφέ!

«Όλοι στην οικογένειά μου ξέρουν ότι η μέρα δεν ξεκινά μέχρι που η μαμά να πιει το πρώτο της φλιτζάνι καφέ. Δεν υπάρχει πιο υπέροχη στιγμή από εκείνη που απολαμβάνεις την πρώτη γουλιά ζεστή – ζεστή…

Αυτές τις μέρες προσπαθώ να ξυπνήσω πριν η Avery έρθει δωμάτιό μου, μπει κάτω από το πάπλωμα και με αναγκάσει να ξεκινήσω τη μέρα μου. Προσπαθώ λοιπόν να ξυπνάω νωρίτερα το πρωί και να έχω περισσότερο χρόνο για ένα φλυτζάνι ζεστού καφέ.

Μια μέρα χωρίς καφέ; Αυτό δεν είναι πολύ πιθανό να συμβεί σε αυτό το σπίτι ειδικά τώρα που έφτιαξα αυτή την ειδική κατασκευή που είναι αρκετά μεγάλη ώστε να αποθηκεύω όλες μου τις κούπες, τις καφετιέρες, ό,τι χρειάζομαι για έναν καλό καφέ.», λέει η Stephanie χαρακτηριστικά.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες που αποδεικνύου την αγάπη της στον καφέ αλλά και την απαιτητική της καθημερινότητα που τον κάνουν τόσο απαραίτητο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved