Ιδέες για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου σε δύο μόνο μέρες! (pics)

Με απλές και οικονομικές κινήσεις μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο χώρο.

Ιδέες για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου σε δύο μόνο μέρες! (pics)

Έχετε πολύ καιρό να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιο του παιδιού σας το οποίο στο μεταξύ μεγάλωσε και η διακόσμηση δεν συμβαδίζει με την ηλικία του; Δεν είναι απαραίτητο να προχωρήσετε σε μια εξ ολοκλήρου ανακαίνιση. Μέσα σε μόνο δύο μέρες (τι λέτε για το Σαββατοκύριακο;) με έξυπνες κινήσεις μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο, τακτοποιημένο και όμορφα διακοσμημένο δωμάτιο.

Τοποθετήστε κρεμάστρες

Μερικές διακοσμητικές κρεμάστρες, γάντζοι ή μια ράγα θα βοηθήσουν τόσο στο να τακτοποιηθούν τα ρούχα των παιδιών όσο και να ανανεωθεί η διακόσμηση του χώρου. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές σε διάφορα σχέδια και χρώματα ή να δημιουργήσετε τη δική σας γράφοντας επάνω τα ονόματα των παιδιών, για παράδειγμα, αν μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο.

Προσθέστε αποθηκευτικό χώρο

Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι στα δωμάτια των παιδιών. Ξεκαθαρίστε παιχνίδια, αντικείμενα και ρούχα. Πάρτε νέα καλάθια, ένα χρωματιστό ντουλάπι, μια μεταλλική κατασκευή και προσθέστε την στον χώρο. Προσθέστε ράφια στους τοίχους ή φτιάξτε μια δική σας κατασκευή. Θα ανανεωθεί η διακόσμηση και θα λύσετε και πρακτικά προβλήματα ακαταστασίας.

Δημιουργήστε μια γωνιά παιχνιδιού

Με ένα μαλακό χαλί οριοθετήστε μια γωνία παιχνιδιού. Τα χαλιά είναι ιδιαίτερα ωραία σε ένα δωμάτιο με ξύλινα πατώματα. Τα παιδιά θα μπορούν σε αυτή τη γωνιά να παίζουν με τους φίλους τους αφήνοντας το υπόλοιπο δωμάτιο χωρίς σκορπισμένα, παντού, παιχνίδια.

Τοποθετήστε μια ταπετσαρία

Μια καλή λύση για να ανανεώσετε τον χώρο είναι και το να προσθέσετε ένα κομμάτι ταπετσαρίας σε ένα μέρος του τοίχου. Οι επιλογές είναι πολλές σε μοτίβα, σχέδια και χρώματα. Επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει με τα υπόλοιπα χρώματα στους τοίχους και τα έπιπλα ή ένα εντελώς διαφορετικό θέμα δημιουργώντας έτσι μια πολύ ξεχωριστή γωνιά.

Ανανεώστε τα υφάσματα

Ανανεώστε τα υφάσματα. Αλλάξτε τις κουρτίνες, αφήστε περισσότερο φως να μπαίνει μες στο δωμάτιο. Αν θέλετε μπορείτε να τις αντικαταστήσετε με στόρια σε διάφορα χρώματα. Αντικαταστήστε τα σεντόνια των παιδιών με νέα, σε διαφορετικά σχέδια και επιλέξτε μια παπλωματοθήκη διπλής όψεως ώστε το παιδί να μπορεί να γυρίσει το πάπλωμα από την άλλη κάθε φορά που θέλει μια αλλαγή.

Δείτε στην gallery μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #kidsroominterior, #kidsdecor, #kidsroomhooks

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved