«Μαμά πόσο χρονών είσαι; Δώδεκα ή πενήντα;» - Οι αστείες ατάκες παιδιών που μας απογειώνουν (pics)

Μαμά μεταφέρει σε κόμικς τις πιο αστείες και απίθανες ατάκες των παιδιών της.

«Μαμά πόσο χρονών είσαι; Δώδεκα ή πενήντα;» - Οι αστείες ατάκες παιδιών που μας απογειώνουν (pics)

Όταν τα παιδιά δεν γκρινιάζουν, δεν κλαίνε, δεν φωνάζουν, και γενικώς είναι ήρεμα, μπορούν να μας κάνουν να γελάσουμε μέχρι δακρύων με τις αστείες ατάκες τους.

Συνήθως λένε και κάνουν πράγματα εκεί που δεν το περιμένεις και ή μένεις στήλη άλατος ή απλά δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα γέλια σου.

Η Weng Chen, δημιουργός των κόμικς "The Adventures Of Messy Cow" σκέφτηκε να μεταφέρει στο χαρτί όλα όσα κατά καιρούς λένε τα παιδιά της και καταφέρνουν είτε να την αφήσουν άφωνη είτε να πέσει κάτω από τα γέλια.

Η ίδια περιγράφει τη διαδικασία πολύ ενδιαφέρουσα ειδικά όταν κατάλαβε πόσοι πολλοί γονείς ταυτίστηκαν με τα σκίτσα και τις ατάκες. « Μου έστελναν μηνύματα γονείς λέγοντας ότι το παιδί τους είπε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ξέρετε είναι παρήγορο να γνωρίζεις ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που περνούν παρόμοια με σένα και παράλληλα είμαι πολύ ευτυχισμένη που τα κόμικς μου διαβάζονται από τόσο κόσμο», ανέφερε στο boredpanda.com

Η Weng είναι Κινέζα αλλά μιλά άπταιστα αγγλικά. Άρχισε να σχεδιάζει manga σε πολύ μικρή ηλικία και μέχρι σήμερα δημιουργεί κόμικς. Στα τέλη του 2016, ξεκίνησε τη σειρά Messy Cow.

Πάρτε μια δόση από τις αστείες ατάκες των παιδιών της:

«Μαμά , πόσο χρονών είσαι;»
«Μάντεψε...»
«Δώδεκα!»
« Χαχα, δεν είμαι τόσο μικρή»
«Τότε, πενήντα»
«Παρεκτρέπεσαι»

Δείτε και άλλες απολαυστικές ατάκες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved