Ελένη Μενεγάκη: Η Βαλέρια έγινε 11 ετών και ιδού τι ξέρουμε για εκείνη (pics&vid)

Η Βαλέρια έχει τα μάτια της Ελένης! Μεγάλα και γαλάζια!

Ελένη Μενεγάκη: Η Βαλέρια έγινε 11 ετών και ιδού τι ξέρουμε για εκείνη (pics&vid)

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αρχίσει πραγματικά να μας εκπλήσσει μέρα με τη μέρα, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές -ειδικά τον τελευταίο μήνα- που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο δείχνοντάς μας τα πρόσωπα των παιδιών της, με τελευταία φωτογραφία εκείνη της Βαλέριας, που δημοσίευσε τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου με αφορμή τα γενέθλιά της.

Από το πρώτο δευτερόλεπτο που ανέβασε φωτογραφία δείχνοντάς μας για πρώτη φορά τα χαρακτηριστικά της κόρης της Βαλέριας, οι διαδικτυακοί της φίλοι «τρελάθηκαν».

Όπως θα δείτε και στη gallery που ακολουθεί, η 11χρονη πια Βαλέρια έχει μεγάλα γαλάζια μάτια σαν της μαμάς της, υπέροχα καστανά μαλλιά και μοιάζει τόσο στην Ελένη Μενεγάκη όσο και τον μπαμπά της, Γιάννη Λάτσιο.

Ήθελε παιδί που να έχει τα μάτια της

Η Βαλέρια είναι το τρίτο παιδί της Ελένης από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που στο παρελθόν είχε αναφέρει ότι επειδή τα πρώτα δύο παιδιά της δεν είχαν πάρει τα υπέροχα μάτια της, ήλπιζε το τρίτο να τα έχει.

«Ήταν η χρονιά που πάλευες να βγάλεις το παιδί με μπλε μάτια και μας είχες πει, όταν κλωτσάει θα με κοιτάει μόνο ο Φαίδωνας», της είχε πει το 2006 ο πρώην συνεργάτης της Γρηγόρης Γκουντάρας, με την Ελένη να του απαντά: «Σας έλεγα μην τολμήσει κανείς και με κοιτά στα μάτια όταν με βλέπει ότι τεντώνομαι… ένας μόνος θα με κοιτάζει, ο Φαίδωνας με τα καταγάλανα μάτια. Πλάκα πλάκα… έπιασε!».

Πώς πήραν τον ερχομό της Βαλέριας, η Λάουρα και ο Άγγελος

Η όμορφη παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει πριν από περίπου ένα χρόνο και με αφορμή το πώς προετοιμάζουμε ένα παιδί για τον ερχομό του άλλου παιδιού ότι η Λάουρα ζήλεψε ενώ ο Άγγελος όχι.

«Το μόνο παιδί μου που είδα να ζηλεύει είναι η Λάουρα ότι γεννήθηκε η Βαλέρια, που έχουν τρία χρόνια διαφορά ακριβώς. Ο Άγγελος διασκέδαζε για άλλη μια φορά... Η Λάουρα θυμάμαι, όταν γυρίσαμε από το μαιευτήριο και βγάλαμε οικογενειακή φωτογραφία είπε "ωραία, τώρα μπορούμε να το δώσουμε επιτέλους… Τελειώσαμε με τις φωτογραφίες, βγάλ’ το έξω", που καλύτερη αδερφή δεν υπάρχει από αυτό το παιδί μου και όταν της το λέω γελάει και μου λέει "μαμά πώς το έκανα αυτό, ντροπή μου"!».



Η Βαλέρια μεγάλωσε και όπως αναφέρει και με κάθε αφορμή η Ελένη στην εκπομπή της, έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα: «Η αλήθεια είναι ότι η Βαλέρια έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Φαινότανε από μικρό και τώρα που μεγαλώνει… ακόμα πιο πολύ!», είπε κάποια στιγμή στους συνεργάτες της πριν μερικά χρόνια κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Εκτός από τα στοιχεία του χαρακτήρα της όμως, η Βαλέρια έχει πάρει και τη χαρακτηριστική τσιρίδα της Ελένης Μενεγάκη. Θυμάστε το βίντεο που είχε δημοσιεύσει όταν η Βαλέρια έκανε τσουλήθρα στην αυλή του σπιτιού τους;

«Είναι υπέροχο να έχεις κόρες»

Η Ελένη, νιώθει ευγνώμων που έχει τρεις κόρες στη ζωή της. «Είναι υπέροχο να έχεις τρεις κόρες... Έχω τρία κορίτσια και είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους και σε εμφάνιση και σε χαρακτήρα», είχε πει το 2007 τέτοιο καιρό στην εκπομπή της και με αφορμή πάλι τα γενέθλια της Βαλέριας.



Δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την κόρη της Βαλέρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved