Η ραδιοφωνική παραγωγός έγινε μαμά - Η ανακοίνωση στο Instagram

Η ραδιοφωνική παραγωγός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!

Η ραδιοφωνική παραγωγός έγινε μαμά - Η ανακοίνωση στο Instagram

Τα νέα ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία τρυφερή φωτογραφία που δείχνει την ίδια να κρατά στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο της, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το όνομά του.

«Να τος! Elio Arthur Rusciano-Barrow, 3,5kg, πραγματικά υπέροχος και πρακτικά τέλειος. Οι καρδιές μας φτερουγίζουν και είναι αλά μαγικός», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία.

Η 39χρονη Em Rusciano έχει ήδη 2 κόρες. Την Marchella 16 ετών και την Odette 11 ετών, με τον επί 18 χρόνια σύντροφό της, Scott Barrow. «Αυτή η εγκυμοσύνη με το αγόρι είναι τελείως διαφορετική. Τρώω τρία πρωινά κάθε πρωί και δύο βραδινά. Επίσης χρειάζομαι και ένα σνακ ενδιάμεσα», είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η Em, πριν από αυτή την εγκυμοσύνη είχε μια αποβολή το 2017. «Πριν από περίπου 10 εβδομάδες βρέθηκα μπροστά σε μια έκπληξη. Ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος» είχε δηλώσει και συνέχισε, «Ήθελα να το ανακοινώσω όταν διένυα την 13η εβδομάδα, ωστόσο ανακάλυψα πως το μωρό μου είχε χαθεί», είπε η ίδια.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του μωρού της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved