Μάθετε τα πάντα για τον γιο του Ορφέα από το Τατουάζ (Σπάνιες φωτό & vid)

O Σωκράτης Καρράς εισέβαλε στο Τατουάζ και έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή του serial killer, Ορφέα στην πετυχημένη σειρά του Alpha, Το Τατουαζ

Μάθετε τα πάντα για τον γιο του Ορφέα από το Τατουάζ (Σπάνιες φωτό & vid)

Ο Σωκράτης είναι γιος μιας δολοφονημένης γυναίκας στην Αίγινα και πατέρας του είναι ο Ορφέας.
Ποιος όμως είναι ο Σωκράτης Καρράς, ο οποίος υποδύεται έναν νεαρό καλλιτέχνη στο Τατουάζ και είναι γιος του δολοφόνου, Ορφέα;

Το καλλιτεχνικό του όνομα είναι Christopher Vee και… το πραγματικό του Χριστόφορος Βλαχάκης. Είναι ο μεγαλύτερος γιος του Χρήστου Δάντη από τον πρώτο του γάμου με την τραγουδίστρια, Κατερίνα Τοπάζη.

Ο Χριστόφορος έχει κληρονομήσει το ταλέντο των γονιών του αφού και ο ίδιος ασχολείται με τη μουσική, είναι τραγουδιστής και κιθαρίστας της μπάντας Dreamless και… όπως βλέπουμε και στο Τατουάζ έχει και υποκριτικό ταλέντο!

Σε συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου είχε πει για τα παιδικά του χρόνια: «Η κύρια αναφορά της παιδικής μου ηλικίας ήταν η μουσική! Οποιαδήποτε εικόνα φέρνω στο μυαλό μου από εκείνη την εποχή είναι συνδεδεμένη με τη μουσική… Μάλλον αυτό το “μικρόβιο” είχε μπει μέσα μου από νωρίς. Έχω να λέω μάλιστα πως, ανεξάρτητα απ’ το γεγονός ότι ο μπαμπάς μου είναι ο Χρήστος Δάντης και η μητέρα μου η Κατερίνα Τοπάζη, εγώ, έτσι κι αλλιώς, θα ασχολιόμουν με την μουσική – είναι μέσα στο dna μου, ζω και αναπνέω μέσα απ’ αυτό! Θυμάμαι, ωστόσο, τον μπαμπά μου μονίμως μέσα σε ένα studio -να συνθέτει, να τραγουδάει, να γράφει- και τη μαμά μου να κάνει πρόβες και μαθήματα για τη φωνή της. Το περιβάλλον μου ήταν μάλλον υποβοηθητικό στο να αναπτύξω παραπέρα το όποιο ταλέντο μου λένε κάποιοι ότι διαθέτω. Και χαίρομαι γι’ αυτό! Ναι, είμαι τυχερός»!

Στο Happy Day είχε αναφέρει: «Η μουσική είναι ένα μικρόβιο που το πήρα από τους γονείς μου. Το όνομα δεν το κράτησα επειδή θεωρώ ότι άλλο είμαι εγώ άλλο ο πατέρας μου και κάνουμε διαφορετικά πράγματα, ήθελα από μικρός να κάνω κάτι δικό μου, να περάσω ένα δικό μου μήνυμα να κάνω το δικό μου έργο. Δεν θα μπορούσα να το κάνω ως εγώ αν είχα κρατήσει αυτό το επώνυμο θα με χαρακτήριζαν πάντα ως ο γιος του Χρήστου Δάντη. Πήγα στην Αμερική όταν ήμουν οχτώ χρονών ήταν μία δύσκολη αλλαγή. Πέρασα δύσκολες στιγμές εκεί, δέχτηκα bullying»!

Όσο για το Τατουάζ, είχε αποκαλύψει πως με τον serial killer, Ορφέα που υποδύεται ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχουν έρθει κοντά και είναι φιλαράκια! «Ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Τον βλέπω σαν αδερφό μου. Με συμβουλεύει, γιατί είναι και φοβερός ηθοποιός και έχει πάρα πολλές εμπειρίες, οπότε εννοείται ότι τα συζητάμε όλα, όσο προλαβαίνουμε δηλαδή!» είχε πει στο 7MΕΡΕΣ TV.

Και τόνισε: «Κάναμε μια σκηνή με τον Νίκο όπου έπρεπε να συγκινηθώ. Οταν έπειτα μπήκαμε μαζί στο αυτοκίνητο για να πάμε σε μια άλλη τοποθεσία για γύρισμα, μου είπε: «Χριστόφορε, επειδή σε είδα πριν που προσπάθησες να συγκινηθείς, πρέπει να κρατήσεις την υποκριτική μακριά από την πραγματικότητα. Μην αφήσεις αυτά τα συναισθήματα που νιώθεις όσο είσαι στο ρόλο να σε επηρεάσουν στην πραγματική σου ζωή, γιατί θα πάθεις ζημιά». Πολύ χρήσιμη συμβουλή και ειδικά λόγω της ηλικίας μου, όπου προφανώς επηρεάζομαι πιο εύκολα».

Δείτε φωτογραφίες του Χριστόφορου Βλαχάκη αλλά και τι είχε πει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο γιος του Δάντη, που εντυπωσιάζει στο Τατουάζ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved