Ξεχωριστές ιδέες για να διακοσμήσετε το τραπεζάκι σαλονιού (pics & vid)

Το styling του coffee table είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της διακόσμησης.

Ξεχωριστές ιδέες για να διακοσμήσετε το τραπεζάκι σαλονιού (pics & vid)

Δεδομένου ότι τα τραπέζια του καφέ συνήθως έχουν προεξέχουσα θέση στο σαλόνι μας η διακόσμησή τους παίζει σημαντικό ρόλο όσο και η χρήση τους.

  • Ένα σημείο που θα πρέπει να προσέξετε όταν διακοσμείτε ένα coffee table είναι η ισορροπία και η αποφυγή οποιασδήποτε υπερβολής. Βάλτε ένα κεντρικό αντικείμενο στη μέση του τραπεζιού και μερικά συμπληρωματικά στις άκρες του. Δεν είναι ανάγκη να είναι τα ίδια αρκεί να εξισορροπούν μεταξύ τους στο μέγεθος και το ύφος.
  • Φτιάξτε τη δική σας σύνθεση με αντικείμενα που θα συνεργάζονται μεταξύ τους αρμονικά με βάση το χρώμα, το σχήμα, το στυλ, το θέμα τους.
  • Χρησιμοποιείστε έναν δίσκο για να τοποθετήσετε τα διακοσμητικά αντικείμενα. Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνετε και τους δύο παραπάνω στόχους, σύνθεση και ισορροπία, αλλά και έναν τρίτο πιο πρακτικό: απομακρύνετε τη διακόσμηση εύκολα όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το τραπεζάκι για να προσφέρετε καφέ, φαγητό κ.λπ. στους καλεσμένους σας.
  • Αποφύγετε αντικείμενα που θα έχουν ύψος και θα εμποδίζουν την οπτική επαφή μεταξύ εκείνων που κάθονται γύρω από το coffee table.
  • Μην το παραφορτώσετε με αντικείμενα. Μπορεί να σας αρέσουν όλα τα διακοσμητικά σας και να μην ξέρετε ποιο να διαλέξετε αλλά θα το καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να αφήσετε ελεύθερο χώρο όταν θα θέλετε να ακουμπήσετε το ποτό σας ή τον δίσκο καφέ με τα κουλουράκια.

Δείτε στην gallery και το video ιδέες για το πώς μπορείτε να διακοσμήσετε και το δικό σας coffee table.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #coffetablestyling

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved