Η Πινκ και οι 21 διάσημες μαμάδες που θήλασαν δημόσια (εικόνες)

Ο σύντροφός της Πινκ ανέβασε μια φωτογραφία της στο instagram κατά τη διάρκεια που θήλαζε την μικρή της μέσα σε ένα εστιατόριο.

Η Πινκ και οι 21 διάσημες μαμάδες που θήλασαν δημόσια (εικόνες)

Η διάσημη τραγουδίστρια υποστηρίζει πολύ τον μητρικό θηλασμό αν και όπως λέει, πέρασε περιόδους που ήταν δύσκολα και έπρεπε να παλέψει αρκετά για να συνεχίσει.

Πίσω όμως από την συγκεκριμένη φωτογραφία κρύβεται μια ιστορία. Η τραγουδίστρια λέει πως μία μέρα που θήλαζε την μικρή της και ήταν καλυμμένη, πέρασε κάποιος και την κοίταξε με αηδία. Τότε η ίδια γύρισε και του είπε «προφανώς δεν είχες αρκετές αγκαλιές όταν ήσουν μικρός», αλλά την σταμάτησε ο άντρας της και της είπε πως θα ήταν καλύτερα να μην ξεκινήσει καυγά μέσα στο εστιατόριο.

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι η Πίνκ καλά κάνει και υπερασπίζεται το δικαίωμά της να θηλάζει την κόρη της όπου θέλει, καθώς δεν είναι ντροπή, ούτε οι γυναίκες θα έπρεπε να κρύβονται σε κάποιο δωμάτιο για να θηλάσουν.

Εκτός από την Πίνκ όμως, πολλές μαμάδες είναι αυτές που επέλεξαν να θηλάσουν τα παιδιά τους δημόσια, όπως η Μιράντα Κέρ, η Αντζελίνα Ζολί, η Τζούλια Μπάουνε η οποία θήλαζε ταυτόχρονα τα δίδυμα μωρά της, η Γκουέν Στεφάνι, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και άλλες!

Δείτε τις φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved