Spa party: Ιδέες που η έφηβη κόρη σας και οι φίλες της θα λατρέψουν! (pics)

Στην εφηβεία τα κορίτσια ενδιαφέρονται πολύ για την εμφάνισή τους.

Spa party: Ιδέες που η έφηβη κόρη σας και οι φίλες της θα λατρέψουν! (pics)

Εάν η έφηβη κόρη σας έχει τα γενέθλιά της και έχει βαρεθεί όλες τις… συνηθισμένες ιδέες για κοριτσίστικο πάρτι γιατί να μην της κάνετε μια ωραία έκπληξη οργανώνοντας για εκείνη και τις φίλες της ένα spa party;! Μπορείτε μάλιστα να το συνδυάσετε και με ένα πιτζάμα – πάρτι βράδυ Παρασκευής ώστε να είναι έτοιμες και περιποιημένες για ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο!

Στείλτε έγκαιρα τις προσκλήσεις και ξεκινήστε την προετοιμασία.

Υπολογίστε πόσες θα είναι οι καλεσμένες σας και αγοράστε τα ανάλογα προϊόντα ομορφιάς που θα χρειαστείτε: μη τοξικές μάσκες προσώπου, κρέμες και βερνίκια νυχιών κατάλληλα για την ηλικία και το δέρμα των εφήβων. Θα χρειαστείτε επίσης μπουρνούζια και πετσέτες για κάθε καλεσμένη σας, καθρεφτάκια, μικρές λεκανίτσες.

Ξεκινήστε από την περιποίηση προσώπου και όση ώρα χρειάζεται η μάσκα για να ενεργοποιηθεί βάλτε στις καλεσμένες σας να δούνε την αγαπημένη τους ταινία, δώστε τους να διαβάσουν κάποια περιοδικά ομορφιάς.

Στη συνέχεια είναι η ώρα για το μανικιούρ – πεντικιούρ.Καλό θα είναι να έχετε προμηθευτεί πολλά και διαφορετικά βερνίκια νυχιών: μεταλλικό (λαμπερό), μη μεταλλικό (θαμπό) και γυαλιστερό βερνίκι νυχιών. Επιλέξτε δροσερά χρώματα, όπως πράσινο, κόκκινο, μπλε, πορτοκαλί, ροζ, λευκό, ροζ, τυρκουάζ, ένα λαμπερό πορτοκάλι! Αγοράστε glitter και μερικά αυτοκόλλητα σχέδια νυχιών.

Μην ξεχάσετε τα μαλλιά: κάθε κορίτσι θέλει να είναι καλοχτενισμένο. Φροντίστε να έχετε πολλές βούρτσες και χτένες και πολλά εντυπωσιακά κοκαλάκια για τα μαλλιά.

Τέλος, ένα καλό και φροντισμένο δέρμα συνδυάζεται με την αντίστοιχη υγιεινή διατροφή οπότε σερβίρετε όσα λιγότερα γλυκά μπορείτε – εκτός από την τούρτα – και επιλέξτε λύσεις όπως κοτόπουλο, σαλάτες, μακαρόνια με τυρί, μια pizza λαχανικών κ.ά.

Δείτε τις φωτογραφίες και πάρτε ιδέες διακόσμησης για το πάρτι σας.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #spaparty

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved