Δωροθέα Μερκούρη: Η σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα και την κόρη της Ηλέκτρα (pics)

Η μητέρα της Δωροθέας Μερκούρη, ήταν και παραμένει μια κούκλα!

Δωροθέα Μερκούρη: Η σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα και την κόρη της Ηλέκτρα (pics)

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ένα παιδί όταν έρθει στον κόσμο από γονείς που έχουν καταγωγή από διαφορετικές χώρες, παίρνει τα χαρακτηριστικά των δύο λαών κι είναι ξεχωριστό.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει κι η Δωροθέα Μερκούρη. Η μελαχρινή καλλονή η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών κι ο πατέρας τους είναι ξένος, προέρχεται από δύο πολύ όμορφους γονείς τους οποίους και μας «σύστησε» στο παρελθόν δημοσιεύοντας φωτογραφία των γονιών της.

Για μια ακόμη φόρα η όμορφη ηθοποιός, ανέτρεξε στα οικογενειακά άλμπουμ και βρήκε μία πολύ ωραία φωτογραφία της μητέρας της και της κόρης της, με αφορμή τα γενέθλια της πρώτης. «Χρόνια πολλά μαμά, εδώ είχες έρθει στην Νέα Υόρκη για να γυρίσω την πρώτη μου ταινία και εσύ προσεχές την Ηλέκτρα, φαντάσου υπήρχαν και οι Δίδυμοι πύργοι!», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τη μαμά της Jula να κρατά στην αγκαλιά, την κούκλα κόρη της Ηλέκτρα.

Η Δωροθέα Μερκούρη, είναι από τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της, αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που μας εξέπληξε ευχάριστα δημοσιεύοντας αυτή τη φωτογραφία.

Εκτός από αυτή τη φωτογραφία όμως, δημοσίευσε ακόμη μια σε Insta story, δείχνοντάς μας όχι μόνο την μητέρα της αλλά και τις κόρες της, πάλι σε μικρή ηλικία.

Η Ηλέκτρα πια είναι 18 ετών και η Γαία, 14 ετών είναι πολύ δεμένες με τη μαμά τους. Η Δωροθέα Μερκούρη είχε πει για τις κόρες της σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, πριν μερικά χρόνια:

«Και οι δύο κόρες μου προσπαθούν να μην με δυσκολεύουν. Και μπράβο τους που ανέχονται τους γονείς που έχουν. Είναι καλύτερες από εμένα και από τον μπαμπά τους. Εάν τα παιδιά δεν είναι το εξελιγμένο μας «μοντέλο, κάτι έχει πάει λάθος».

Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved